Kolay Gelsin Adlı Kargo Firmasının Son Zamanlarda Artan İşgüzarlığı.

Reaksiyon skoru
5
Herkese merhabalar. Bu kargo firmasıyla ilgili sorun yaşayan başka insanlar var mıdır burda? Özellikle Şikayetvar ve ekşi sözlük sitelerinde fazlasıyla kötü yorum gördüm. benim de kulaklığım 4 gündür gelmiyor satıcı aynı şehirde olmasına rağmen. Ben bu firmanın hak ettiği dersi almadıkça adam olacağını sanmıyorum. Ama asıl anlamadığım büyük alışveriş firmalarının (özellikle Amazon) bu firmayı ısrarla tercih etmeleri. Bu kargo firmasıyla benimki veya benimkine benzer sorun yaşamış olanlar yazabilir.

Amazon dan oda spreyi almıştım Kolay Gelsin kargo ile gönderilmiş 8 günün sonunda paketiniz zarar gördüğü için geri gönderilmiştir diye sms yolladılar...

Amazon dan oda spreyi almıştım Kolay Gelsin kargo ile gönderilmiş 8 günün sonunda paketiniz zarar gördüğü için geri gönderilmiştir diye sms yolladılar...
peki para iadesini falan yaptılar mı?

bi benim olduğum yerde iyi her halde dün akşam 5te sipariş verdim 2 saat önce teslim aldım büyükşehirdede değil yani merkezden uzak bir ilçedeyim

Bizim burada kusursuz çalışıyorlar valla hiç problem yaşamadım

Bizim burda eskiden sabah teslim ederdi şimdi ise aksam 7 de teslim ediyor :D

Ben Amazon dan özellikle ileri tarihli alıyorum ki bu firmaya versin sorun yaşamayayım diye.
Zaten teslimat noktası olayını kapattılar birde diğer firmalarla gönderirlerse yanarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,095
Üyeler
203,709
Son üye
hv2run
Geri