Anladım hocam haber ederseniz size zahmetdeneyip görücez ama acılmadı işte
Anladım hocam haber ederseniz size zahmetdeneyip görücez ama acılmadı işte
stalker 2 dede acılmıyor menüuncharted 4te mod menüsü çalışırken cyberpunkta çalıştıramadım end e basıyorum mod menüsü yok
sorunlu mod yastalker 2 dede acılmıyor menü
Fsr 4 destekli bir oyunda daha iyi olur. 1-2 uyumsuz.3 Oyunda denedim hiç birinde olmadı, fsr açık olmasına rağmen fsr açık değil diyor menüde neyi yanlış yaptım anlamadım
2 tane bulduysa iyi false positive sonuçtur muhtemelen o da.Alıntıyı görüntüleTotalde taratınca böyle çıktı.
Hocam tensör çekirdekleri ve FP4 matematiği gerekli. diyorlar ama bence amd bunu bir şekil uyarlayarak çözecek gibime geldi aynı rt gibi olabilir belki 5070ti dlls5de 120 alıyorsa herhangi oyunda 9070xt 100 alır 90 alır ki gene kâfi ama ben böyle bir duyum aldım bu fp4 matematiği ve tensör olmayınca ai desteği çok olmuyormuş ama amd yakın zamanda illaki buna karşıt bir şey çıkarır beklentimiz amd denoptimize ve mimari uyumu gerekli, demekki oluyormuş sayın Amd yap bir demo boş boş güncelleme çıkaracağına
Rdna5 de geleceğini biliyoruz ama buna gelse yine iyi olur. Sonucta fsr4 de fp8 istiyor diye vermediler simdi 7000 serisinde tas gibi calisiyor.Hocam tensör çekirdekleri ve FP4 matematiği gerekli. diyorlar ama bence amd bunu bir şekil uyarlayarak çözecek gibime geldi aynı rt gibi olabilir belki 5070ti dlls5de 120 alıyorsa herhangi oyunda 9070xt 100 alır 90 alır ki gene kâfi ama ben böyle bir duyum aldım bu fp4 matematiği ve tensör olmayınca ai desteği çok olmuyormuş ama amd yakın zamanda illaki buna karşıt bir şey çıkarır beklentimiz amd den
O zaman amd den dlls5 karşıtı bir teknoloji beklemek çok yüksek diyebilirmiyiz ?Rdna5 de geleceğini biliyoruz ama buna gelse yine iyi olur. Sonucta fsr4 de fp8 istiyor diye vermediler simdi 7000 serisinde tas gibi calisiyor.
ElbetteO zaman amd den dlls5 karşıtı bir teknoloji beklemek çok yüksek diyebilirmiyiz ?