Rehber AMD Ekran Kartlarında DLSS 5 Nasıl Kullanılır?

3 Oyunda denedim hiç birinde olmadı, fsr açık olmasına rağmen fsr açık değil diyor menüde neyi yanlış yaptım anlamadım
Fsr 4 destekli bir oyunda daha iyi olur. 1-2 uyumsuz.

1788818816699.webp
Totalde taratınca böyle çıktı.

optimize ve mimari uyumu gerekli, demekki oluyormuş sayın Amd yap bir demo boş boş güncelleme çıkaracağına

optimize ve mimari uyumu gerekli, demekki oluyormuş sayın Amd yap bir demo boş boş güncelleme çıkaracağına
Hocam tensör çekirdekleri ve FP4 matematiği gerekli. diyorlar ama bence amd bunu bir şekil uyarlayarak çözecek gibime geldi aynı rt gibi olabilir belki 5070ti dlls5de 120 alıyorsa herhangi oyunda 9070xt 100 alır 90 alır ki gene kâfi ama ben böyle bir duyum aldım bu fp4 matematiği ve tensör olmayınca ai desteği çok olmuyormuş ama amd yakın zamanda illaki buna karşıt bir şey çıkarır beklentimiz amd den

AMD ekran kartı in yapılması gereken tüm ayarlar inde bi rehber yapar mısınız hocam.

Hocam tensör çekirdekleri ve FP4 matematiği gerekli. diyorlar ama bence amd bunu bir şekil uyarlayarak çözecek gibime geldi aynı rt gibi olabilir belki 5070ti dlls5de 120 alıyorsa herhangi oyunda 9070xt 100 alır 90 alır ki gene kâfi ama ben böyle bir duyum aldım bu fp4 matematiği ve tensör olmayınca ai desteği çok olmuyormuş ama amd yakın zamanda illaki buna karşıt bir şey çıkarır beklentimiz amd den
Rdna5 de geleceğini biliyoruz ama buna gelse yine iyi olur. Sonucta fsr4 de fp8 istiyor diye vermediler simdi 7000 serisinde tas gibi calisiyor.

O zaman amd den dlls5 karşıtı bir teknoloji beklemek çok yüksek diyebilirmiyiz ?
Elbette
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Resmi olarak noral isleme zaten fsr diamondta duyuruldu ama demo yapilsa kötü olmaz en azindan adamlar yapiyor denir

rx7600s laptobum Stellar blade oyununda yüksek grafiklerde 2fps, en düşükte 10fps verdi

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-09-09 125244.webp
    Ekran görüntüsü 2026-09-09 125244.webp
    16.7 KB · Hit: 10
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,614
Üyeler
202,914
Son üye