🔥İndirim Balparmak Balkovan Çiçek Balı 2 Kg 840₺

Kendimiz doğal bal üretiyoruz ek iş olarak yaklaşık 10 yıldır.Bu paketli ve ucuz sözde balların kaynatılmış şekerle gram farkı yok tabi şeker bile bu kadar ucuz olmayabilir bunu unutmayın bir ürün hiçbir zaman ama hiç bir zaman boş yere ucuz olmaz.
Arılarınıza kışın şeker yediriyor musunuz kışın nasıl çözüyorsunuz arının besinini

Arılarınıza kışın şeker yediriyor musunuz kışın nasıl çözüyorsunuz arının besinini
Sadece kış değil, çiçek olmadığı sürece şeker şurup verilir. Bal veriyoruz diyen var ama pek rastlamadim. Yanlışım var ise arıcılar düzeltsin.

Bedava verseler bile internet üzerinden bal, yoğurt, peynir, kaşar, yumurta, süt vb. kısacası insan vücuduna fayda sağlayabilecek temel gıdaları asla ve asla almam.

Eğer bu tarz ürünleri tüketmek istiyorsanız, mümkün olduğunca doğal yollarla ve güvenilir kişilerden temin etmeye çalışın. Ne yediğiniz yoğurt yoğurt, ne de bu başlıktaki bal gerçekten yenecek bal.

Benim dedem 30 yıldır bu işi yapıyor. Bir çıta balı şu anda 1.500 TL'ye satıyor diye diğer arıcı arkadaşları bile “Sen ucuza veriyorsun.” diyerek kızıyor. Varın gerisini siz düşünün.

2 kg balın 840 TL olması gerçekten komik bir rakam.

Firmanın avukatı değilim ama Balparmak, 1994, 1995 ve 2007 yıllarında Roma'da verilen Avrupa Kalite Ödülü'ne layık görülmüş. Bana Hasan abinin yaptığı baldan daha çok güven veriyor.

Edit: Hasan abi için de 2 adet 850gr Çam Balı 1008 Liraya aldım.

Son düzenleme:
Firmanın avukatı değilim ama Balparmak, 1994, 1995 ve 2007 yıllarında Roma'da verilen Avrupa Kalite Ödülü'ne layık görülmüş. Bana Hasan abinin yaptığı baldan daha çok güven veriyor.

firmaların astronomik fiyatları olabilir bu anormal değil. adamlar ticaret yapıyorlar ve stoklarını nakite döndürmeleri gerekebilyor. bu yüzden mevzuya "1kg bal nasıl 450tl olabilir" diye bakamazlar. yeterki stoklar aksın gitsin nakite dönülsün. 2 sene sonra 2000tl ye satarlar kilosunu olur biter.

Bu fiyata bal, bal olamaz. Bal çok zahmetli, arılarla sürekli ilgilenecen vs. Sonuç olarak ısıl işlem görmüs bal almayın.

olay tam şöyle ince poşetlere şerbet yapıp arıların yanına konur arı poşeti deler ve şerbetten içer kışı böyle geçiriyor genelde

Yani sonuçta doğal bal yapanlar da arıları şekerle besliyor.
Kötünün iyisi mi oluyor bu durum?

Bedava verseler bile internet üzerinden bal, yoğurt, peynir, kaşar, yumurta, süt vb. kısacası insan vücuduna fayda sağlayabilecek temel gıdaları asla ve asla almam.

Eğer bu tarz ürünleri tüketmek istiyorsanız, mümkün olduğunca doğal yollarla ve güvenilir kişilerden temin etmeye çalışın. Ne yediğiniz yoğurt yoğurt, ne de bu başlıktaki bal gerçekten yenecek bal.

Benim dedem 30 yıldır bu işi yapıyor. Bir çıta balı şu anda 1.500 TL'ye satıyor diye diğer arıcı arkadaşları bile “Sen ucuza veriyorsun.” diyerek kızıyor. Varın gerisini siz düşünün.

2 kg balın 840 TL olması gerçekten komik bir rakam.
Köy sütünün market sütünden bir tane faydalı özelliğini yazar mısın bekliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani sonuçta doğal bal yapanlar da arıları şekerle besliyor.
Kötünün iyisi mi oluyor bu durum?
Şekeri öcü gibi gösteriyorlar ama alakası yok. Şekerin tek sağlıksız yanı aşırı tüketilmesi. Günümüz dünyasında dehşet miktarda ve ucuza üretiliyor. Bu sayede sağlıksız miktarlarda şeker tüketmek çok kolay. Meyveler bile acayip şekerli çünkü hepsi insan icadı. Doğadaki meyveleri yerken şekerin yanında epeyce lif alırdı insanlar. Şimdi hepsi yapay seçilim ile çok tatlı atıştırmalıklara dönüştürüldü. Endüstriyel şekeri şeytani gösterenler ordan ekmek yiyip kendi ürününü satmaya çalışıyordur veya ünlü olmaya çalışıyordur. Sabah programında çıkan zırva konuşan tiplere çok itibar etmeyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,839
Üyeler
202,974
Son üye
ecrinstdyy
Geri