Xaser Prime X42 Sistem Alınır mı ?

ktsrsq

80+
Reaksiyon skoru
12
Merhaba arkadaşlar başlıktada dediğim gibi Xaser prime X42 sistemini almayı düşünüyorum bütçem 60-70k civarlarında fakat 6-9 taksit gibi imkanlar olmalı hepsi burada üzerinden 62.500 e taksitli olması güzel geldi siz ne düşünüyorsunuz.

Xaser Prime X42 Ryzen 5 7500F 16GB Ddr5 Ram 1tb M.2 Nvme SSD 16GB RX9060XT Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı

Biostar B850 Anakart, Xpg 5600Mhz CL46 Ram, Crucial e100 Ssd, Power Color Ekran Kartı

Satıcı ürünleri bunlar olarak belirtmiş

Bunun özelleştirilmiş hâlini almak daha mantıklı

Anakart Asus Prime B650M-R
SSD Lexar NQ790 512GB (1TB seçmedim çünkü 4 bin TL fiyat farkı olduğu için kazık geldi, illaki 1TB olsun isterseniz Kingston NV3 1TB olarak özelleştirin)
İşlemci Soğutucu Bitfenix 4P120
Kasa aynı kasanın siyah versiyonu (Renk uyumu açısından)

Ayrıca Paraf ve Axess için peşin fiyatına 6 taksit imkanı var

Son düzenleme:
Bunun özelleştirilmiş hâlini almak daha mantıklı

Anakart Asus Prime B650M-R
SSD Lexar NQ790 512GB (1TB seçmedim çünkü 4 bin TL fiyat farkı olduğu için kazık geldi, illaki 1TB olsun isterseniz Kingston NV3 1TB olarak özelleştirin)
İşlemci Soğutucu Bitfenix 4P120
Kasa aynı kasanın siyah versiyonu (Renk uyumu açısından)

Ayrıca Paraf ve Axess için peşin fiyatına 6 taksit imkanı var
Ekran kartının markasının asus olması ve ramleri daha iyi gibi fakat o kartlarla alma imkanım yok o yüzden daha çok hepsiburada ve amazondan düşünüyorum.

Ekran kartının markasının asus olması ve ramleri daha iyi gibi fakat o kartlarla alma imkanım yok o yüzden daha çok hepsiburada ve amazondan düşünüyorum.
Parça parça toplamak size uygun mu? Ayrıca hangi bankalar var sizde?

Parça parça toplamak size uygun mu? Ayrıca hangi bankalar var sizde?
Parça parça toplamak galiba her zaman daha uyguna geliyor ama pek bir bilgim olmadığı için kurulmuş hazır almaya yöneliyorum biraz
ama parçalarıda taksitli alabilirsem düşünebilirim.

Qnb ve bonus

Geri