65000 TL En İyi Sistem Toplama Önerisi

sağ ol ama ben almayım :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mantıklı bi karar mı olur ? ne işe yarar
Ekran kartın olmadığı zaman işlemcinin dahili grafik kartını kullanır 7500f'de yok onu kullanıp günlük işlerini yapabilir ya da video izleyebilirsin.

Ekran kartın olmadığı zaman işlemcinin dahili grafik kartını kullanır 7500f'de yok onu kullanıp günlük işlerini yapabilir ya da video izleyebilirsin.
o kadar da önemli bir şey değil yani hocam teşekkürler.

aynen öyle gidip alsın güncel olarak deneyimlerini paylaşsın ve ya bu fiyata önereceğin varsa seni görelim burda ki herkes pc toplama üstadıya ayrıca adama fikir verdim neticede git al demedim sorsak tüm sistemleri kullanmışsındır
Biostara bilinmedik marka diyen birinden tavsiye almayın

doğru aslında 3.dünya ülkesinde müthiş denilmeli en azından polonyada biz bunu kullanmıyoruz .anime ppli adamdan tavsiye alacagım aklıma gelmezdi şuan atacam kendimi
konu bi an neden tartışmaya döndü sadece tavsiye istemştim. ve sende gerçekten benim attığım sisteme karşılık çok yanlış seçimlerle bana geldiğin için bu kadar fazla tepkiyle karşılaştın.

doğru aslında 3.dünya ülkesinde müthiş denilmeli en azından polonyada biz bunu kullanmıyoruz .anime ppli adamdan tavsiye alacagım aklıma gelmezdi şuan atacam kendimi
Biostarın ürünleri önerdiğin kağıt gibi anarkartlardan daha iyi elinin altında internet var araştırabilirsin. Ayrıca B840 chipsetli sistem önermişsin iyi bir B650 ondan çok daha iyi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

konu bi an neden tartışmaya döndü sadece tavsiye istemştim. ve sende gerçekten benim attığım sisteme karşılık çok yanlış seçimlerle bana geldiğin için bu kadar fazla tepkiyle karşılaştın.
Attığın sistemin güzel fiyatı da iyi belki soğutmayı 240mm yapabilirsin ufak bir fark varmış.

Yani hic kullanmasan bile zaten 200tl yani o yuzden diyorum
BU ŞEKİLDE KONFİGÜRE ETTİM. mantıklı olmuş mu son dokunuş. ona göre satın alacağım.

1788980782379.webp

Geri