Npo Wp001a-G 205w 27.000 Mah Powerbank 1899tl

Cakrash

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,585
kendim aldım kullandım 1 günlük deneyimim laptopu 100w ile şarj ediyor %100 olunca cpu/gpu kaç w istiyorsa ona göre değiştiriyor 1899tlye düştüğünü görünce dayanamadım aldım ihtiyacı olan f/p bir şey arayan varsa alabilir çoklu cihaz şarjını test edemedim edince yazarım

Hocam yorumlar iyi durmuyor yazdıkları sorunları yaşadınız mı

Neyin fasonu olduğunu bulmak lazım powerbank şakaya gelmez kağıt üstünde süper duruyor da ugreen premium indiriminde 2500e geliyodu o daha mantıklı benca

Hocam yorumlar iyi durmuyor yazdıkları sorunları yaşadınız mı
205w yı tek kablodan almaya çalışmış galiba 205w total çıkış gücü max 125w deneyimleyebildim(100w laptop 25w telefon) gösterge kısmında şu anlık bir sorun yok şarjı hızlı bitsin diye laptopun şarj aletini çıkardım onunla şarj ediyorum

Fason değil demedim de neyin fasonu olduğunu bulmak lazım dedim. Bulmuşsun cansın eyvallah inceleyelim
Ürün bu manasında yazmıştım.
İlk serisindeki 30000 bin mah 27000 bin mah karışıklığı da buradan muhtemelen bunu 27000 maha düşürüp bastırdılar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yüksek mAh yazıp uygun fiyatlı olanlarda genelde bu sorun oluyor mah yeteri seviyede olmuyor
Tüm powerbanklerde yazan mah değeri tutmaz zaten yazmışlar nominal değerini %20lik kayıp var. Normal bir kayıp.

Geri