🔥İndirim Aoc Q27g4xf 27" 0.5 Ms 2k Pivot Ips 180 Hz Oyuncu Monitörü 7.857₺

Shadow14

80+
Reaksiyon skoru
44
akakçeye göre en düşük fiyatında vodafone pay ile daha uygun olabilir.

şu modelde 10.548₺

Ekran görüntüsü 2026-09-10 010336.webp

Yanlış veri var hocam 7.599 TL gösteriyor akakçe ama son 6 ay listesinde görünüyor sapıtmış herhalde

bu modeli aylardır takip ediyorum ktc piyasaya girince bir tarafları tutuştu fiyat indirdiler

bu modeli aylardır takip ediyorum ktc piyasaya girince bir tarafları tutuştu fiyat indirdiler
bunların şu 260 hz mi 300 hz mi ne. ya onu alıcaktım, ya da KTC nin 320 hz olan 2k sını alacaktım. aylardır takipteydim. Dün KTC nin başka bir modeli indirime girince ktc aldım geçtim.

Makul fiyatı kim koyarsa parayı o kazansın hocam. Bunlar ağzını açsın baksın dursun. Rekabet iyidir. Dilerim başka markalarla da artar.

ktc yi iptal edip bunu mu alsam diyorum ktc 6100 e geldi aslında iyi fiyat ama ölü piksel can sıkıcı oluyor denk gelirse.

ktc yi iptal edip bunu mu alsam diyorum ktc 6100 e geldi aslında iyi fiyat ama ölü piksel can sıkıcı oluyor denk gelirse.
ölü piksel gelirse iade edersin. Bende 1 tane var ama zor görünüyor. Belki de başka bişey bilemedim. Ama sağ üstte 2 noktada ışık sızması var. Da ben iade etmiycem, 6 taksit. okeyim böyle :D

sen nasıl 6100 e alabildin?

ölü piksel gelirse iade edersin. Bende 1 tane var ama zor görünüyor. Belki de başka bişey bilemedim. Ama sağ üstte 2 noktada ışık sızması var. Da ben iade etmiycem, 6 taksit. okeyim böyle :D

sen nasıl 6100 e alabildin?
Nethouse a güvenemiyorum çok fazla iade konusunda , idefixden aldım.

idefixte satıcı kendisi miydi? Sen daha uyguna almışsın zaten. Biz 6300 e aldık amazından.
sanırım aynı üründen bahsetmiyoruz

-300 türk telekom kodu - 1000 worldpuan

KTC'nin değerleri bundan çok daha iyi bu model çok giriş seviyesi renk kapsamı ve gamutu sunuyor kontrast da bayağı düşük. Tek avantajı sıkışmış ve ölü piksel gelme olasılığı daha azdır.

Geri