FPS Oyunları İçin 50-60 Bin TL Bütçeli Taksitli Hazır Sistem Arayışı

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
50000
Selamlar beyler, ay sonuna doğru 50.000 - 60.000 TL bütçe ile bir OEM sistem almayı planlıyorum.

Benim için en önemli iki kriter; vade farksız veya uygun oranlı taksit imkanı ve özellikle FPS oyunlarındaki performansı. Piyasaya biraz göz gezdirdim ancak net bir karara varamadım. Kafamdaki bazı sistemleri aşağıya bırakıyorum. Bu bütçe doğrultusunda önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

İnce Hesap Ih Sadura V4 R5-7500F 16 GB 500GB SSD RTX5060 8 GB Oem Paket

Tebilon UNLOST ECO-Amd Ryzen 7500F-GIGABYTE A620M-GIGABYTE Geforce Rtx 5060 Wındforce Oc 8GB-16GB-500GB SSD Siyah-Oem Paket

sadece fps oyunları ise ikiside okey kanka ama çok daha iyi bileşenlerle oem paketler var daha iyi araştır reis

Bağlantıya tıklayıp sayfayı kaydırınca yaptığım özelleştirmeler gözüküyor. Bu haliyle almanızı öneririm. Anakart soğutmaları ve iki m2 slotu ile ileride ekleyeceğin X3D işlemcilerde sorun çıkarmaz. Sistemdeki bellek oranı iyi, ileride aynı bellekten almanı da öneririm. Şimdilik 16 GB yeterli olur. Ben kasa olarak Bitfenix düz halini tercih etmeni öneririm. Akvaryum hem gereksiz yer kaplıyor hem de soğutma tarafında ekstra fan eklemeden istikrarlı çalışmıyor. İşlemci soğutucusu 7500F için yeterli, ileride X3D geçersen çift fanlı kuletipi geçmen gerekebilir. AMD ekran kartı keza %1 FPS oranlarında çok daha iyi değerler veriyor. Bence FPS oyunları için AMD çok daha mantıklı.

Paraf kartın varsa 6 ay taksit yapıyorlar. Yoksa bir tanıdıkdan bul veya çıkarttır öyle alın. Bence bu bütçelerde sistem bayağı ideal.

Son düzenleme:
Bu da güzelmiş taksit seçeneğin daha fazla. HB Premium al 1 aylık galiba ₺150 falan bir şey. Öyle 60K oluyor.

Bu arada üstteki sisteme ₺400 farkla farklı bir SSD alınıyordu stoğu bitmiş. Düzenledim bu haliyle onu da alabilirsiniz.

Bu sistemdeki avantaj anakart ve bellek. Üstteki sistemde ise 16 GB VRAM var. Eğer Rust tarzı şeyler oynuyorsan VRAM işine yarayabilir.

Bu da güzelmiş taksit seçeneğin daha fazla. HB Premium al 1 aylık galiba ₺150 falan bir şey. Öyle 60K oluyor.

Bu arada üstteki sisteme ₺400 farkla farklı bir SSD alınıyordu stoğu bitmiş. Düzenledim bu haliyle onu da alabilirsiniz.

Bu sistemdeki avantaj anakart ve bellek. Üstteki sistemde ise 16 GB VRAM var. Eğer Rust tarzı şeyler oynuyorsan VRAM işine yarayabilir.
Eyvallah kankam değerlendircem

Geri