🔥İndirim Apple iPhone Air 256 GB ₺88.999 TL

asko56

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,948
1789046933289.webp

apple zamsız fiyat düşünen baksın

Şu rakama temizinden kapalı kutu yd 17 pro max çekerim, üstüne kalanla da telefonu zırhlatırım. Seneye Eylül ayına kadar misssler gibi kullanırım btw. Eylül ayında da 18 pro max alır bir sonraki eylül ayına kadar kullanırım.

en büyük eksisi, tek hoparlör var. Mono hoparlör rezilliği..

Şu rakama temizinden kapalı kutu yd 17 pro max çekerim, üstüne kalanla da telefonu zırhlatırım. Seneye Eylül ayına kadar misssler gibi kullanırım btw. Eylül ayında da 18 pro max alır bir sonraki eylül ayına kadar kullanırım.
Eldeki 17 pro maxi nasıl çıkaracaksın

Eldeki 17 pro maxi hor kullanmayacaksın, 80 90 devirde satıcaksın.
1 yılda 80-90 a düşmemeli zaten o ayrı mesele de, süresi dolanı satmak çok zor. Hem yd hem süresi dolmuş oluyor hem de 2. el. En kötü kullanımı açılana kadar beklemen lazım. Böyle saçma sapan uğraşmak yerine gidin iPhone 17 almaya zorlayın kendinizi daha iyi. Hava atmak için çok gereksiz bir uğraş. Eski düz seriler gibi 60 hz olsa anlayacağım da 17 de artık 120 hz ile gram farkı yok pro ile.

45 civarına 17e düşsün alayım diyordum hale bak. Bu fiyata alanın da aklını seveyim gerçekten ya. Adamlar durduk yere 10-15k zam yapıyor. Herhangi bir kur artışı yokken. Keyfi... Artık bu vergilerle de açıklanamaz.

45 civarına 17e düşsün alayım diyordum hale bak. Bu fiyata alanın da aklını seveyim gerçekten ya. Adamlar durduk yere 10-15k zam yapıyor. Herhangi bir kur artışı yokken. Keyfi... Artık bu vergilerle de açıklanamaz.
adamlar 15 koymuyor adamlar örnek 5 koyuyor diyelim ama 5 koydugu gibi alınan tüm vergilerde o artıştan nasibini alıyor ve koya koya geliyor apple ın sucu yok telefon üzerinden alınan vergiler haddinden fazla

1789050513779.webp

adamlar 15 koymuyor adamlar örnek 5 koyuyor diyelim ama 5 koydugu gibi alınan tüm vergilerde o artıştan nasibini alıyor ve koya koya geliyor apple ın sucu yok telefon üzerinden alınan vergiler haddinden fazla

Alıntıyı görüntüle
Samsung'da neden böyle olmuyor o zaman? yurtdışı fiyatları çok benzer iki markanın da...

1 yılda 80-90 a düşmemeli zaten o ayrı mesele de, süresi dolanı satmak çok zor. Hem yd hem süresi dolmuş oluyor hem de 2. el. En kötü kullanımı açılana kadar beklemen lazım. Böyle saçma sapan uğraşmak yerine gidin iPhone 17 almaya zorlayın kendinizi daha iyi. Hava atmak için çok gereksiz bir uğraş. Eski düz seriler gibi 60 hz olsa anlayacağım da 17 de artık 120 hz ile gram farkı yok pro ile.
Havalık bir durum yok neden 2 katı fiyatı verip daha az performanslı cihaz alayım ki. 2 tane alır döndürürüm daha iyi. Süresi dolsun farketmez, max 5-6k zararla satıyorsun. Satmasını bilen satıyor. Kendi bakış açın tabi sana göre haklı ama Türkiye cihazı alacağım seviye ultra zengin olduğum seviye ya benim için.

Samsung'da neden böyle olmuyor o zaman? yurtdışı fiyatları çok benzer iki markanın da...
samsung türkiyede kendini premium marka olarak pazarlamıyor o yüzden aynı giyimde colombia da oldugu gibi apple türkiyede lüks segment katagoriye giriyor o yüzden vergilerde çok fazla aynı şey colombia dada geçerli oda tr de kendini premium marka olarak gösteriyor o yüzden çok pahalı ama globalde ortalama bir marka ve fiyatlar daha ucuz

Alıntıyı görüntüle
Orası öyle ama Apple da sütten çıkma ak kaşık değil. Zaten bir insan 2 sebepten iPhone alır; parası vardır sağa sola savurmayı sever ya da 2 hava atacağım kafasına girer.

Alıntıyı görüntüle
ek olarak şu an s26 ultra 512 gb 88 bin lira apple giriş seviyesi telefonunu 100.000'e satıyor. Bizim ekonomimizde apple telefon alanın mantıklı bir açıklaması olamaz şu an bence. Kendim mac-iphone 13 ve ipad kullanan biri olarak bile telefonu değiştirecek olsam ekosistemden çıkardım çünkü böyle bir şey olamaz yani... iphone 13 eski gelmeye başladığı için değiştirmeyi düşünüyordum şu an Apple asla düşünmüyorum.

Geri