14700hx-4070 Laptop Yüksek Sıcaklıklar.

Metehan53

80+
Reaksiyon skoru
19
CPU: İ7 14700HX 20C-28T___GPU: RTX 4070 8GB 140W___RAM: DDR5 32GB(2X16)___SSD: 1TB+500GB M.2 SSD
SCREEN: 16'' 2560X1600 QHD+ IPS 240HZ___PSU: DELTA 240W___MODEL: Game Garaj Slayer4 7-4070 LAPTOP
laptopu alalı daha 2 yıl olmadı 8 fan lı bir laptop sogutucu üzerinde kullanmama rağmen basit bir oyunda bile hemen işlemci 93-94 derece oluyor ve laptop hotspot 95 olunca termal kısma yapıyor normalde 55w olan işlemciye 20w vermeme ragmen bile bunu yapıyor stabilite testlerinde vs herhangi bir hata almıyorum sogutucu standı acmadıgım takdirde 15dk 30 dk içerisinde laptop donuyor fanları full leyip 30 60 saniyede kendine geliyor sıcaklıklar yüzünden 14700hx işlemciyi doğru düzgün kullanamıyorum ıstedigim fps leri alamıyorum ayrıca ekran kartı da 4070 ve bu zamanda o da 88 89 derecelerde dolanıyor termal macun degiştim bakımlarını yaptım ama işe yaramadı ilk alındıgında böyle degildi rizede yasıyorum odam 25 dereceyi geçmez 2 fan 4 kanal sogutma var laptopda termal macun mx4 mx6 denedin sonuc yine aynı ne yapabilirim.

kardeşim denemişsindir ama bu laptopun garantisi, servisi falan yokmu?

kasım ayına kadar garantısı var bu yılın ama bakım yapıp yolluyorlar aynı sekılde ve aradan biraz aman gecince yine aynı hale gelıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kasım ayına kadar garantısı var bu yılın ama bakım yapıp yolluyorlar aynı sekılde ve aradan biraz aman gecince yine aynı hale gelıyor
termal macun cok hızlı pump out oluyor

Ptm denedik mi?
honeywell ptm 7950 mi

honeywell ptm 7950 mi
1 kere aldım sahte yolladılar birkere daha almak istemedim

ptm den baska yani baska türkiyede satılan bir model vars bildiginiz onu alıp denemek isterim

yeni cıkan rampage var 350tl ye ama hiç umut vermedigi için denemedim

sıfır laptopun bu hale gelmesinin sebebi ne olabilir acaba bunu tek yaşayan benmiyim yani

yada orjinal ptm 7950 yi nereden alabilirim acaba

Son düzenleme:
honeywell ptm 7950 mi

1 kere aldım sahte yolladılar birkere daha almak istemedim

ptm den baska yani baska türkiyede satılan bir model vars bildiginiz onu alıp denemek isterim

yeni cıkan rampage var 350tl ye ama hiç umut vermedigi için denemedim

sıfır laptopun bu hale gelmesinin sebebi ne olabilir acaba bunu tek yaşayan benmiyim yani

yada orjinal ptm 7950 yi nereden alabilirim acaba
Geçen forumda indirim paylaşıldı ptm muadili ama ismini unuttum

Yani ptm deneyebilirsin ama dereceler yüksek geldi 20watta bile böyle diyorsun çünkü
evet zaten laptopun cpu yu en fazla %35 falan kullanıyor 4070 le 2.5k ekranla lapopda fabrikasyon 85w limit var zaten ben de kısa süreli test amaçlı watt limit denedim ama sıcaklıklar hertürlü yüksek 15w bile 80 üstüne çıkabiliyor

evet zaten laptopun cpu yu en fazla %35 falan kullanıyor 4070 le 2.5k ekranla lapopda fabrikasyon 85w limit var zaten ben de kısa süreli test amaçlı watt limit denedim ama sıcaklıklar hertürlü yüksek 15w bile 80 üstüne çıkabiliyor
ama artık ne para ne uğraş hiçbirşeyi esirgemiyecem gerekirse bütün piyasadaki ürünleri deneyecegim yani

ama artık ne para ne uğraş hiçbirşeyi esirgemiyecem gerekirse bütün piyasadaki ürünleri deneyecegim yani
Yani ptm deneyebilirsin ama dereceler yüksek geldi 20watta bile böyle diyorsun çünkü
ilgilendiğin için sağol

Garantiye versen daha hayırlı sanki, sorun var gibi duruyor çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,282
Üyeler
203,772
Son üye
hasanakdemr
Geri