İstanbul Avrupa Yakası Bilgisayar Montaj İşi Arıyorum / Tanıdığı Olan Var mı?

7 kişi toplanalım her gün birimiz çalışacak şekilde dükkan açalım bari
Her gün birimiz niye çalışıyoruz kral düşünsene her gün 7 kişi çalışıyoruz dükkanda ne makara ortam döner varya sohbet muhabbet uçarız AHDJDJFJDJAKSJDHDHNWKWUROTKDMSNEB

Her gün birimiz niye çalışıyoruz kral düşünsene her gün 7 kişi çalışıyoruz dükkanda ne makara ortam döner varya sohbet muhabbet uçarız AHDJDJFJDJAKSJDHDHNWKWUROTKDMSNEB
ASFLNJASFLKŞJNAFS

7 kişi çok olur o zaman ya 4 kişi hadi okey falan dönerdi

• Hahaha
Reaksiyonlar: XPCX
Selam arkadaşlar,

22 yaşındayım, yaklaşık 3 yıldır düzenli bir işte çalışmıyorum ve artık hem para kazanmam hem de bir işe girip düzen kurmam gerekiyor.

Bilgisayarlara ve donanıma ilgim var. Parça takma, sistem toplama, bilgisayar montajı gibi işlerde çalışmak istiyorum. Özellikle İtopya, İncehesap, Gaming.Gen.TR tarzı sistem toplayan firmalarda ya da bilgisayarcılarda montaj bölümünde çalışabileceğim bir yer arıyorum.

İstanbul Avrupa Yakası'ndayım. Bu tarz bir yerde çalışan, çevresinde eleman arayan bir bilgisayarcı olan veya işe girmem konusunda yardımcı olabilecek/tanıdık yönlendirebilecek biri varsa çok sevinirim.

Profesyonel olarak daha önce bilgisayar montaj işinde çalışmadım ama bilgisayar donanımına yabancı değilim, öğrenmeye açığım ve bu işi gerçekten öğrenip devam ettirmek istiyorum yaklaşık 4 yaşımdan beri bilgisayar parçalarıyla iç içeyim.

Varsa bildiğiniz yerleri veya iletişime geçebileceğim firmaları yazarsanız çok yardımcı olursunuz. Şimdiden teşekkür ederim.
görmemişsindir belki diye paylaşıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,902
Üyeler
203,618
Son üye
Can MANA