Fan sesi rahatsız edecek seviyede değilse çekeyim hocam5070ti ve 7500x3d ile kullanıyorum bir süredir. occt power testi yaptım iki saat kadar en ufak bir problem çıkmadı. Günlük kullanımda fan sesi duyulmuyor. Oyun oynarken de çalışıyorsa bile diğer fanların önüne geçmiyor. Bu fiyata kaçmaz bence
Niye öyle dedin hocam. Sert kayaya mi çarptımPsu patlamazda senin profiline patlatacaklar.
Hocam ben nzxt aldım zatende sıkıntı çıktı psuda sonra iade ettimNzxt'den daha güvenilir hatta. C850 gold alıp sorun yaşayan bu forumda bile bir sürü insan vardı.
Hocam yanlışın var 7 sene garantisi varHani patlarsa diye 9-10 sene garanti veriyorlar ya
A tier hocamFena PSU değil B- gibi düşünebilirsin. Orj Corelardan farklı bu seri. Core Lite dememek için kıvranıyorlar. Hala Raijintek Cratos 5.5k ya satılıyor değerlendirilebilir.
Hocam xpg modelini aldım 12 pin kablosu bozuk geldi. İncehesaba yolladım 4.5k ya aldıgım psu ya 1.5k lık kablo koyup geri yollamislarHocam ben nzxt aldım zatende sıkıntı çıktı psuda sonra iade ettim
Tier'i ben yanlış hatırladım hocam. kbA tier hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam xpg modelini aldım 12 pin kablosu bozuk geldi. İncehesaba yolladım 4.5k ya aldıgım psu ya 1.5k lık kablo koyup geri yollamislarsuan gayet memnunum bi sıkıntım yok. İmzadaki sistemde kullanıyorum.