Çözüldü✓ Xpg Psu Patlar mı Sizce

5070ti ve 7500x3d ile kullanıyorum bir süredir. occt power testi yaptım iki saat kadar en ufak bir problem çıkmadı. Günlük kullanımda fan sesi duyulmuyor. Oyun oynarken de çalışıyorsa bile diğer fanların önüne geçmiyor. Bu fiyata kaçmaz bence
Fan sesi rahatsız edecek seviyede değilse çekeyim hocam

Nzxt'den daha güvenilir hatta. C850 gold alıp sorun yaşayan bu forumda bile bir sürü insan vardı.

Göz gezdirirsiniz.

Fena PSU değil B- gibi düşünebilirsin. Orj Corelardan farklı bu seri. Core Lite dememek için kıvranıyorlar. Hala Raijintek Cratos 5.5k ya satılıyor değerlendirilebilir.
A tier hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben nzxt aldım zatende sıkıntı çıktı psuda sonra iade ettim
Hocam xpg modelini aldım 12 pin kablosu bozuk geldi. İncehesaba yolladım 4.5k ya aldıgım psu ya 1.5k lık kablo koyup geri yollamislar😃 suan gayet memnunum bi sıkıntım yok. İmzadaki sistemde kullanıyorum.

A tier hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam xpg modelini aldım 12 pin kablosu bozuk geldi. İncehesaba yolladım 4.5k ya aldıgım psu ya 1.5k lık kablo koyup geri yollamislar😃 suan gayet memnunum bi sıkıntım yok. İmzadaki sistemde kullanıyorum.
Tier'i ben yanlış hatırladım hocam. kb

Hocamlar yardımlarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim. Xpg markayı şimdi sipariş verdim. Bu konuyu burda kapatırım

Geri