SalimBdk
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,558
Framegenden kastım mfg idi hocam. Keza bu kartta lazım değil de bu karttan bahsetmiyorum zaten genel amd konusuna atıfta bulundum. Fsr konusu 5080 ile karşılaştırma da geçerli 9070xt ile karşılaştırmadım. Dlss 4.5 ile fsr 4.1 i karşılaştırmayı geçtim 5 diye bir gerçek var piyasada. Benim demek istediklerim bunlardı açıklama amacıyla yazıyorum. Sürekli amd konularında o önemli değil bu önemli değil konusu sıkmaya basladı. Ben amd haterı değil amd fanboy haterıyım. Gayet objektifim. Suan elime 40 kağıt para saysan gider 2. Elde mercury 9070xt alırım. Ama 5070ti a param yettiği an ona geçerim. 7900xtx tercih etmeme sebebim rt performansı olurdu. Genel kitlenin aksine benim için önemli rt performansı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yani yok. Sonuç odaklı gidersin firma yapar yapmaz ben açabiliyor muyum hayir.
5070 30 olsa 9070xt 40 olsa mantikli seçim olurdu. 5070 aliyorsun fiyati uçmuş ve giris model. +70 derece hayırlı olsun. Sicakliktan dilim yandi bir kere o yüzden soğutması kötü model tercih etmemeye ozen gosteriyorum.Şuanki fiyatlarda 5070 alanın aklını yaşamak isterdim. Kartı aldıgım fiyatın 1.5x ine 2. Elde satabiliyorum ben suan.