❌İndirim Bitti! Ktc H27t7p 27" 1ms Mprt 210hz 6999 TL 6taksit

Ölü piksel çıkmamış olan kimse yok mu? Sanki herkeste ölü piksel var .
Galiba bende yok. İki gündür kullanıyorum test de yaptım ölü ve sıkışmış pixel göremedim. Işık sızması var ama beni çok rahatsız etmedi. Şuan için çok memnun kaldım, ergonomikliği tam istediğim gibi. Sadece tek sorunum renk ayarı, bir türlü istediğim gibi yapamadım. Renk ayarı yapanlar paylaşırsa çok memenun olurum. Özellikle yazıları okumak yoruyor şuanda.
IMG_0752.webp

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: onep
Galiba bende yok. İki gündür kullanıyorum test de yaptım ölü ve sıkışmış pixel göremedim. Işık sızması var ama beni çok rahatsız etmedi. Şuan için çok memnun kaldım, ergonomikliği tam istediğim gibi. Sadece tek sorunum renk ayarı, bir türlü istediğim gibi yapamadım. Renk ayarı yapanlar paylaşırsa çok memenun olurum. Özellikle yazıları okumak yoruyor şuanda.Alıntıyı görüntüle
Bende de ölü piksel çıkmadı hocam ,hayırlı olsun.

Monitörde ışık sızması oldukça az, 1 tane sıkışık piksel çıktı. Sıkışık piksel canımı sıktı...

monitörün renk ayarları sizde nasıl ben de garip bir şekilde aşırı sıcak renkler turuncu nerdeyse kırmızı yani ve aşırı karanlık parlaklık 100'de olduğu halde 1 tane de sıkışık pixel çıktı. Bunun control center gibi bir programı var mı firmware falan veya renk profili falan bulamadım sitesinde

monitörün renk ayarları sizde nasıl ben de garip bir şekilde aşırı sıcak renkler turuncu nerdeyse kırmızı yani ve aşırı karanlık parlaklık 100'de olduğu halde 1 tane de sıkışık pixel çıktı. Bunun control center gibi bir programı var mı firmware falan veya renk profili falan bulamadım sitesinde
Renk>Renk sıcaklığı>Kişisel>R ve G bir tık düşürün. Mesela Red 47 g 49 yapabilirsiniz.
Bu konu var hocam bi bakın isterseniz

Renk>Renk sıcaklığı>Kişisel>R ve G bir tık düşürün. Mesela Red 47 g 49 yapabilirsiniz.
Bu konu var hocam bi bakın isterseniz
teşekkürler hocam bakmıştım buna ama monitör yeni diye mi bilmiyorum monitörün modeli yoktu bu ktc'nin çin sitesinde

Benimkini de dün kurdum, çok şükür şu ana kadar piksellerde herhangi bir sıkıntı yok. IPS glow doğal olarak var ama sanırım bugüne kadar kullandıklarım içinde en azı. Hoparlör yok diye biliyordum o yüzden hoparlörlü çıkması da güzel sürpriz oldu. Yanlış hatırlamıyorsam birisi benimkinde USB girişi yok yazmıştı, güncelleme için USB girişinden var bana gelende. Yorumlardaki ölü piksel çıkma oranı biraz korkutmuştu. O yüzden İdefix'ten aldığım için iadede sıkıntı çıkarsa diye direkt geri yollama niyetim vardı ama iyi ki yollamamışım 6100 liraya baya uyguna geldi. İnşallah sonradan bir şey olmaz. Yalnız önemli bir şey değil ama şu adaptör kablosunun monitör tarafını azıcık daha uzun yapsalarmış keşke. Bu haliyle ya masanın üstüne koymam lazım ya da yere bir şey koyup onun üstüne. Bir de bana gelen kutunun kenarındaki şu küçük kağıt muhtemelen kargodayken düşmüş. Sanırım garantiyle alakalı, sonradan sıkıntı olur mu?

Ekler

• 2.webp
    2.webp
    38.6 KB · Hit: 56
Son düzenleme:
Benimkini de dün kurdum, çok şükür şu ana kadar piksellerde herhangi bir sıkıntı yok. IPS glow doğal olarak var ama sanırım bugüne kadar kullandıklarım içinde en azı. Hoparlör yok diye biliyordum o yüzden hoparlörlü çıkması da güzel sürpriz oldu. Yanlış hatırlamıyorsam birisi benimkinde USB girişi yok yazmıştı, güncelleme için USB girişinden var bana gelende. Yorumlardaki ölü piksel çıkma oranı biraz korkutmuştu. O yüzden İdefix'ten aldığım için iadede sıkıntı çıkarsa diye direkt geri yollama niyetim vardı ama iyi ki yollamamışım 6100 liraya baya uyguna geldi. İnşallah sonradan bir şey olmaz. Yalnız önemli bir şey değil ama şu adaptör kablosunun monitör tarafını azıcık daha uzun yapsalarmış keşke. Bu haliyle ya masanın üstüne koymam lazım ya da yere bir şey koyup onun üstüne. Bir de bana gelen kutunun kenarındaki şu küçük kağıt muhtemelen kargodayken düşmüş. Sanırım garantiyle alakalı, sonradan sıkıntı olur mu?
hoparlörlü mü? hangi modeli aldınız hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

H27T7P'de hoparlör yok diye biliyorum ben göremedim

hoparlörlü mü? hangi modeli aldınız hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

H27T7P'de hoparlör yok diye biliyorum ben göremedim
Evet, H27T7P modeli bendeki. Kutunun üzerinde de öyle yazıyor, monitörün menüsünde de. Ben de alırken baktığımda hoparlör yok sanarak aldım ama bana gelen modelde var. Telegram'da da hoparlörlü geldi yazan vardı. Fark eder mi bilmiyorum ama 2026 Nisan üretimi bendeki.

Hocam valla bi deniyim dedim bi anda az ama bi ses geldi hiç beklemiyordum :ROFLMAO: sağolasın

Geri