Yılın En Düşük Fiyatı. Sürekli Reklamı Yapılan Monitörden Daha İyi Değil mi ?

cepixx

80+
Reaksiyon skoru
5

Ürün amazonda 6999 liradan satışta. PCH ekibinin reklamını ve kampanyasını başlattığı üründen hem daha ucuz hem daha iyi gibi geldi bana. Araştırıp bakabileceğim her yerden baktım. Son 1 yılın en düşük fiyatı ve değerleri efsane. Yoksa yanılıyor muyum?

kral adı sanı bellı olmayan monıtor alma bence cok kısa surede led patlaya biliyor

kral adı sanı bellı olmayan monıtor alma bence cok kısa surede led patlaya biliyor
Knk adı sanı belli olmayan değil ki. Yılların üreticisi. Diğer bir çok markaya göre fason da değil kendisi yapıyor. Bayağı da kaliteli. Sadece Türkiye pazarına yeni girdigi için biz pek bilmiyoruz

KTC adı sanı belli değil mi? Biraz araştırma yaparsanız adını sanını çok iyi şekilde öğrenebilirsiniz aslında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ürün amazonda 6999 liradan satışta. PCH ekibinin reklamını ve kampanyasını başlattığı üründen hem daha ucuz hem daha iyi gibi geldi bana. Araştırıp bakabileceğim her yerden baktım. Son 1 yılın en düşük fiyatı ve değerleri efsane. Yoksa yanılıyor muyum?
Bu modelde hoparlör var mıydı?

alınır mı ya kullanan, tecrübe eden var mı ? ana monitör olarak uzun kullanımda üzer mi ?

KTC adı sanı belli değil mi? Biraz araştırma yaparsanız adını sanını çok iyi şekilde öğrenebilirsiniz aslında

Bu modelde hoparlör var mıydı?
Yok diye biliyorum. Kulaklık çıkışı falan var ama

alınır mı ya kullanan, tecrübe eden var mı ? ana monitör olarak uzun kullanımda üzer mi ?
İnşallah bugün sparis edeceğim. Dilerseniz geldiğinde tecrubelerimi paylaşırım

Yok diye biliyorum. Kulaklık çıkışı falan var ama

İnşallah bugün sparis edeceğim. Dilerseniz geldiğinde tecrubelerimi paylaşırım
İyi olur vallahi hocam teşekkürler şimdiden

Geri