2. El İşlemci Anakart Ram SSD Kaça Almalıyım ?

oguzex

80+
Reaksiyon skoru
17
9070xtli sistem dizmek istiyorum elimde olan ya da 0 alacağım parçalar
Ekran kartı: XFX 9070xt swift (mevcut)
Kasa Lianli mini V2 flow ( soğutucu sığar mı bilmiyorum alcam)
Soğutucu: arctic Liquid Freezer III (alcam)

Şimdi gelelim 2. El bunu sahibindenden buldum adama ne kadar teklif edeyim maksimum kaç para vereyim ve sizce ederi nedir
İşlemci: Ryzen 7 9800x3d
Anakart: Gigabyte x870 aorus elite wifi7
Ram: Viper patriot 2x16gb 6000mhz cl30
SSD: Samsung 990 pro 1tb ssd
Ürünler 1 seneden yeni garantili ürünler ve kutuları var işlemci hariç çünkü tray

50 bin TL teklif ettim kabul etmedi varsa anlayan bi yorum yapabiir mi

20 vereyim de, belki verir, vermezse başkasından alırsın

55 verilir mi ya teklif edeyim mi yoksa fazla mi 2. El için

50 bin ederince teklif etmişsin.55 versen 6-7 ay faizini hesapla 65 e almış olacaksın.Eder mi etmez mi piyasaya son 3 aya bakıp karar verecek sensin ürünlerin son durumları nedir adamın gerçek satma sebebi nedir ? Önümüzde son bahar indirimleri kara cumalar var gaming geceleri var bir sürü banka kampanyası var bu tarz 30 üzeri alışverişlere 1.5-3k arası puan veriyor

cpu 18, mobo 11.5, ram 20, ssd 12, satıcı açısından tek tek 2. el düşünsen bile 61.5k yapıyor burası, tabi toplu satışta hepsini satması ne kadar sürer belirsiz ama parçalar kalitesiz olmadığı için biraz kolay satılır, satıcı bu şekilde tek tek satsa bu fiyatlara rahat satar en az 60k çıkar ufak daha kırparsan, alıcı açısından bi 56-57-58k teklif verilebilir, zaten fiyatlar durmadığı için adam şuan satmasa kullansa bile ilerde fiyatlar gene artar

cpu 18, mobo 11.5, ram 20, ssd 12, satıcı açısından tek tek 2. el düşünsen bile 61.5k yapıyor burası, tabi toplu satışta hepsini satması ne kadar sürer belirsiz ama parçalar kalitesiz olmadığı için biraz kolay satılır, satıcı bu şekilde tek tek satsa bu fiyatlara rahat satar en az 60k çıkar ufak daha kırparsan, alıcı açısından bi 56-57-58k teklif verilebilir, zaten fiyatlar durmadığı için adam şuan satmasa kullansa bile ilerde fiyatlar gene artar
Sedye çok yazmışsın 2. El icin

Alınalı bir kaç ay geçmemişse, ASLA ikinci el anakart almayın, sadece bir tavsiye.

Son düzenleme:
Geri