Girecek misin ?Pek sarmadı, çok nadide bir şirket değil, nötrüm açıkçası. Ama haftanın tek arzı olması ve kurumsala %60 pay ayrılması belki bir ihtimal yürüme şansı verebilir. Riskli tahta.
Girecek misin ?Pek sarmadı, çok nadide bir şirket değil, nötrüm açıkçası. Ama haftanın tek arzı olması ve kurumsala %60 pay ayrılması belki bir ihtimal yürüme şansı verebilir. Riskli tahta.
Yatırım tavsiyesi olarak sormadım hocam , ben girdim zaten.cuma günü piyasa durumuna göre bakıcam hocam henüz karar vermedim. Yatırım tavsiyesi veremem zaten yasak.
Yok görmedim hocam da bence işin ucu biraz sıkıntılı umarım can yeleği gibi olur.Son KAP'ı gördünüz mü? Tera, pusula'nın ve bağlı kuruluşların payını almak konusunda mutabakata varmış
Valla adamlar son 3 gündür bist 30'da sırtlıyor, 20 milyardan fazla alım yaptılar. Milletin pusula'dan çok canı yandı, umarım bu haber onlara can suyu olurBakalım onay verilirse ralli mi olur yoksa daha da mı çakılır görürüz. @GrkemCkn
1 ay önce phe mi girsem diye düşünüyordum sonra unutmuşum Allah kurtardı, 1 ayda %72 eridi. Katılma düşüncem bile fonu kurutmaya yettiYok görmedim hocam da bence işin ucu biraz sıkıntılı umarım can yeleği gibi olur.
Bizde böyle baba düşüncemizle fon bitiriyoruz1 ay önce phe mi girsem diye düşünüyordum sonra unutmuşum Allah kurtardı, 1 ayda %72 eridi. Katılma düşüncem bile fonu kurutmaya yetti![]()
Bizde böyle baba düşüncemizle fon bitiriyoruz![]()
Giren varmı bu halka arza
olum pusula portföy yöneticisi kaçmış diye haber çıktı noluyorBen düz hesap 100 lot aldım verirse iyidir