1 Yeni Halka Arz / Bist Gündemi

Pek sarmadı, çok nadide bir şirket değil, nötrüm açıkçası. Ama haftanın tek arzı olması ve kurumsala %60 pay ayrılması belki bir ihtimal yürüme şansı verebilir. Riskli tahta.
Girecek misin ?

cuma günü piyasa durumuna göre bakıcam hocam henüz karar vermedim. Yatırım tavsiyesi veremem zaten yasak.
Yatırım tavsiyesi olarak sormadım hocam , ben girdim zaten.

Son KAP'ı gördünüz mü? Tera, pusula'nın ve bağlı kuruluşların payını almak konusunda mutabakata varmış 👀
Valla adamlar son 3 gündür bist 30'da sırtlıyor, 20 milyardan fazla alım yaptılar. Milletin pusula'dan çok canı yandı, umarım bu haber onlara can suyu olur :D Bakalım onay verilirse ralli mi olur yoksa daha da mı çakılır görürüz. @GrkemCkn

Son KAP'ı gördünüz mü? Tera, pusula'nın ve bağlı kuruluşların payını almak konusunda mutabakata varmış 👀
Valla adamlar son 3 gündür bist 30'da sırtlıyor, 20 milyardan fazla alım yaptılar. Milletin pusula'dan çok canı yandı, umarım bu haber onlara can suyu olur :D Bakalım onay verilirse ralli mi olur yoksa daha da mı çakılır görürüz. @GrkemCkn
Yok görmedim hocam da bence işin ucu biraz sıkıntılı umarım can yeleği gibi olur.

Yok görmedim hocam da bence işin ucu biraz sıkıntılı umarım can yeleği gibi olur.
1 ay önce phe mi girsem diye düşünüyordum sonra unutmuşum Allah kurtardı, 1 ayda %72 eridi. Katılma düşüncem bile fonu kurutmaya yetti :kekw:

1 ay önce phe mi girsem diye düşünüyordum sonra unutmuşum Allah kurtardı, 1 ayda %72 eridi. Katılma düşüncem bile fonu kurutmaya yetti :kekw:
Bizde böyle baba düşüncemizle fon bitiriyoruz :D

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,093
Üyeler
203,320
Son üye
iyiadam12345
Geri