Galaxy Buds 4 Pro Mu Anker Liberty 5 Pro Mu?

Reaksiyon skoru
8
Arkadaslar hepinize iyi forumlar dilerim. Samsung galaxy s24 fe kullanmaktayim. Genelde eminem 2pac biggie gibi sanatcilardan muzik dinliyorum. Amazonda 9 taksit firsati varmis yeni fark ettim. Bu sebeple iki kulaklik arasinda kaldim. Ekosisteme mi girsem yoksa anker mi kullansam? Su anki kulakligimin herhnagi bir ozel ozelligi yok ikisi de benim icin buyuk upgrade olacak. Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Arkadaslar hepinize iyi forumlar dilerim. Samsung galaxy s24 fe kullanmaktayim. Genelde eminem 2pac biggie gibi sanatcilardan muzik dinliyorum. Amazonda 9 taksit firsati varmis yeni fark ettim. Bu sebeple iki kulaklik arasinda kaldim. Ekosisteme mi girsem yoksa anker mi kullansam? Su anki kulakligimin herhnagi bir ozel ozelligi yok ikisi de benim icin buyuk upgrade olacak. Yardimci olursaniz cok sevinirim.
saat tablet de alacaksan buds 4 pro tercih edebilirsin, yoksa anker huawei sony kafana yatanı tercih et

saat tablet de alacaksan buds 4 pro tercih edebilirsin, yoksa anker huawei sony kafana yatanı tercih et
Saat su an icin dusunmuyorum. Tableti de ayni sekilde. Huawei'in uygulamayi apk olarak indirmek ve bazi ozelliklerinin duzgun calismamasi sebebiyle dusunmuyorum. Anker iyi bir tercih gibi gozukuyor su an icin. Ama kafam cok karisik bir yandan ekosistem avantaji var diger yandan bazi konuladda bayagi ovulen ve bagimsiz testlerde one cikan anker var. Konuyu da o yuzden actim...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,556
Üyeler
204,742
Son üye
revak
Geri