#ggosmanpaşa#
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 784
Tabi ki AmarokSadece link verdiğim araçlar üzerinden öneri yaparsan sevinirim.
Bu arada neden Dodge ram rebel olmaz diyorsun?
Tabi ki AmarokSadece link verdiğim araçlar üzerinden öneri yaparsan sevinirim.
Servis ağı en azından bizim bölgemizde geniş değil. Ve modifiye seçenekleri vs. link bıraktığım modellerde daha çok.Tabi ki Amarok
Bu arada neden Dodge ram rebel olmaz diyorsun?
Nasıl bir şey düşünüyorsun anlat reis?Servis ağı en azından bizim bölgemizde geniş değil. Ve modifiye seçenekleri vs. link bıraktığım modellerde daha çok.
Offroad tarzı modifiye. Parçaları daha kolay bulunuyor.Nasıl bir şey düşünüyorsun anlat reis?
Sadece a/t lastik takacaksın anladığım kadarıyla dimiOffroad tarzı modifiye. Parçaları daha kolay bulunuyor.
Çok anlamıyorum o konuları ama yine az bişi şeyler eklerim.Sadece a/t lastik takacaksın anladığım kadarıyla dimi
Bir düşün derim kendiliğinden modifiyeli Dodge ram bence sizin için biçilmiş kaftanÇok anlamıyorum o konuları ama yine az bişi şeyler eklerim.
Hocam modifiyeyi kendim yapacağım çünkü bir çok kişi ''Asfaltta kullanacaksan hazır modifiyeli alma çoğu M/T lastik oluyor'' dedi.Bir düşün derim kendiliğinden modifiyeli Dodge ram bence sizin için biçilmiş kaftan
Bütçe konusunda sıkıntım yok demiştin bütçe Max kaç olur?
4.000.000₺ işte.Bir düşün derim kendiliğinden modifiyeli Dodge ram bence sizin için biçilmiş kaftan
Bütçe konusunda sıkıntım yok demiştin bütçe Max kaç olur?
Hocam modifiyeyi kendim yapacağım çünkü bir çok kişi ''Asfaltta kullanacaksan hazır modifiyeli alma çoğu M/T lastik oluyor'' dedi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
4.000.000₺ işte.
Hocam dediğim gibi sadece link verdiğim araçlar ile ilgileniyorum. Kaç kere diyeceğim? Bütçeye modifiye dahil değil.Alıntıyı görüntüle
Sanırım sizin için en mantıklısı bu
Hocam japonun dayanıklılığı bi başkadır arazi için daha elverişli olur tabi ama attığın ilanlara göre amarok güç anlamında fark yaratıyor yani tamda başa baş bi eleme değil.
Corolla ne alaka hocamHocam japonun dayanıklılığı bi başkadır arazi için daha elverişli olur tabi ama attığın ilanlara göre amarok güç anlamında fark yaratıyor yani tamda başa baş bi eleme değil.
Bundan sonrasını kendi ihtiyacına göre sen yorumlayacaksın 2 aracıda bayide bi görüp bi en kötü içine binip bi yoklarsan gene az buçıukk kararında sana yardımcı olur.
Ama güç olarak eşit şartlarda olsaydı sağlamlıkdan dolayı corolla seçerdim.
Sıfır araç konusunda vag grubu bi araç sürekli bakımlarını servise yaptırman gerekebilir yada ufak bi elektronik hatada çözüm için servis yolunu tutturabilir binek araçlarda genelde böyle olıuyor ama pickup larda böyle olurmu bilemem alırken de buna göre al bide mesela
Reisim bunu alırsan araca ekstra LED eklemek zorunda kalmayacaksın aracın kendi farı gayet yeterli olacaktırHocam dediğim gibi sadece link verdiğim araçlar ile ilgileniyorum. Kaç kere diyeceğim? Bütçeye modifiye dahil değil.