V vasque 80+ Katılım 13 Eylül 2026 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 Pazar, 18:20 #1 Merhabalar efenim. hayırlı günler. bugün almış olduğum ve üstte beyan ettiğim kulaklığın böyle bir problem ile karşılaştım yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. tekrardan iyi günler dilerim.
Merhabalar efenim. hayırlı günler. bugün almış olduğum ve üstte beyan ettiğim kulaklığın böyle bir problem ile karşılaştım yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. tekrardan iyi günler dilerim.
|24730| 80+ Katılım 28 Ağustos 2026 Mesajlar 149 Reaksiyon skoru 54 Pazar, 18:21 #2 Steelseries gg'den ayarlayabilirsiniz hocam, çok dert değil. Upvote 0 Downvote
V vasque 80+ Katılım 13 Eylül 2026 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 Pazar, 18:44 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 |24730| yazmış: Steelseries gg'den ayarlayabilirsiniz hocam, çok dert değil. Devamı için tıklayın... Maalesef hocam yapamadım hep bi boğuk ses geliyor ne chatgpt ne de gemini çözdü. kafayı yemek üzereyim Upvote 0 Downvote
|24730| yazmış: Steelseries gg'den ayarlayabilirsiniz hocam, çok dert değil. Devamı için tıklayın... Maalesef hocam yapamadım hep bi boğuk ses geliyor ne chatgpt ne de gemini çözdü. kafayı yemek üzereyim