İkinci El Satışlarda Vergi Dönemi Başladı: Resmî Gazete Yayımlandı

Sizce bu düzenleme ikinci el fiyatlarını etkiler mi?

• Oy kullanan toplam üye
    49
Yani vergi muhabbeti kesin gelecek ise herkes nakit çevirecek ticaretini bunun önüne nasıl geçecekler ben anlamıyorum
nakiti kaldırarak markette nakit geçmezse ne olur sence? piyasada nakit döner mi? veya bankadan çektiğin her paranın izahını isteyebilirler nereye harcadan diye faturalarla birlikte 2.seçenek zor ama 1.si kolay

Al satla paramı 200k fln yapsaydım dükkan açarıdm ilan sadece dükkanı gösterirsim aşağıdan da yazardım 13k param var işe 7k ile bailadım 2 3 hafta önce bu gençler nasıl parq kazansjn
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nakiti kaldırarak markette nakit geçmezse ne olur sence? piyasada nakit döner mi? veya bankadan çektiğin her paranın izahını isteyebilirler nereye harcadan diye faturalarla birlikte 2.seçenek zor ama 1.si kolay
Onu yapamaz knk

Nakiti kaldıramazlar imkanı yok

file markette bir ara nakit geçmiyordu bunun tüm yerel marketlerde tekellerde olduğunu düşün nakit bozuk para bile zor bulursun 1 sene sonunda
File marketi bilemiyorum ancak şu var ki pos makinesinden yapılan her işlemden komisyon kesiliyor
Nakit almak her türlü işletmenin işine gelen bir şey
Kendi ayağına sıkmak istemiyorsa nakiti niye kaldırsınlar
Hayatımda file marketten 1 kere bile alışveriş yapmadım mesela alternatifi çok zaten nakiti kaldırırlarsa nakit olan yerler daha çok müşteri çeker

Niye böyle bir karar verildi anlamadım yoksa ikinci el alıp satılması E-ticaret sitelerine çok mu battı ??? Artık sadece nakit ozaman.

bilgisayarda 10 dan fazla parça var ekipmanı var monitörü var çoğumuz fırsatları değerlendirmeye çalışıyoruz yenisi alan haliyle eski parçasını satacak atıyorum ayda 20-30 işlemi olan adam bu değerlendirmeye alınsın ki eğer tüm ürünleri kendi adına aldıysa bu da ayrı bir saçmalık yılda 3 ürün saçmalığı ise saçmalığın daniskası daha saymadığımız telefon var dizüstü bilgisayar var say say bitmez.

Sahibinden de birisini bulursam numarasını alır direkt elden teslim ederim parayı da ürünün değerine göre nakit veya ibandan alırım. Her boka vergi verecek halim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,851
Üyeler
203,592
Son üye
metehan217ay
Geri