Kasa itopyada indirimde şu an haberin olsun.Şimdiden başlayayım mı yoksa kasımı mı bekleyeyim kasım da genelde indirimler oluyor.
www.itopya.com
Termal macuna gerek yok ama sen bilirsin. Sıvı soğutmalarda üzerinde sürülü geliyor. Arctic Mx7 ya da Thermal Grizzly olur.ne alabilirim ki yanına termal macun falan?
senin attığın anakart burada indirimdeymiş https://www.itopya.com/msi-pro-b850...ifi7-m2-hdmi-dp-soket-am5-matx-anakart_u31892Termal macuna gerek yok ama sen bilirsin. Sıvı soğutmalarda üzerinde sürülü geliyor. Arctic Mx7 ya da Thermal Grizzly olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
MX4 bile olur.
ikisi deKanka tek bişey sorucam oyun mu oynayacaksın iş mi yapıcaksın
Oyun oynayacaksan 9800x3d render işleri için 9950x ki 9950x Oyun için kuvvet li Bi işlemciikisi de
normalde asus prime 5080Oyun oynayacaksan 9800x3d render işleri için 9950x ki 9950x Oyun için kuvvet li Bi işlemci
Ve topladığın sistemi anlayamadım Bi paylaşırmısın çok yazı var okumaya üşendim
Açıkçası Çok boş parçalar varnormalde asus prime 5080
Asus b850 m plus II anakart
32 gb ram
1 tb kingston KC3000
Ryzen 9 9900x3D
corsair 3500x kasa
thermalright frozen warframe alacaktım hazır kasaydı,faiz ödeyecektim
temmuz yardımcı oldu toplama yap daha uyguna getirirsin dedi 185 K ya kadar düştü fiyatı kasanın
Önbelleği yüksek diye 9900x3D düşündüm
playlist paylaşıyorum youtube a.Bir de yapay zeka ile uğraşmayı düşünüyorum.Açıkçası Çok boş parçalar var
Ayar çekilmesi gerek gibi buna
Yani yardım ederim dm gelirsen
Dm yazarsan ayar çekerizplaylist paylaşıyorum youtube a.Bir de yapay zeka ile uğraşmayı düşünüyorum.
Nasıl yazılıyor DM den acaba?Dm yazarsan ayar çekeriz
Sistem berbat deil kafana takılcak bir şey yok
Ama ayar ufak dokunuşlar yapalım
İyi bi para harcıyosun sonuçta en iyisi olsun