RxCronos27
80+
- Reaksiyon skoru
- 152
Hocam kendi aracımdan örnek verecektim jetta ile kıyasla ama konu başka yere saptırınca o orda kalmış pardom sfjabfgjafaCorolla ne alaka hocam![]()
Hocam kendi aracımdan örnek verecektim jetta ile kıyasla ama konu başka yere saptırınca o orda kalmış pardom sfjabfgjafaCorolla ne alaka hocam![]()
Adam araziye gidecek sen hala amerikan pickup öneriyosun ya. Aldın diyelim RAM i servisi yok parçası yok satsan satamazsın binsen binemezsin tırdan hallice yakıt içiyor. Alt takım desen japon gibi dayanıklı değil yarın öbür gün bişe olsa usta bulamazsın. Kendi ilanını adama kitlemeye çalışıyon diye anladımBir düşün derim kendiliğinden modifiyeli Dodge ram bence sizin için biçilmiş kaftan
Bütçe konusunda sıkıntım yok demiştin bütçe Max kaç olur?
Saçmalama reis kendi ilanım falan değilAdam araziye gidecek sen hala amerikan pickup öneriyosun ya. Aldın diyelim RAM i servisi yok parçası yok satsan satamazsın binsen binemezsin tırdan hallice yakıt içiyor. Alt takım desen japon gibi dayanıklı değil yarın öbür gün bişe olsa usta bulamazsın. Kendi ilanını adama kitlemeye çalışıyon diye anladım
Çok mantıksız bi öneride ısrarcı olmuşsun reis anlam veremedim yaniSaçmalama reis kendi ilanım falan değil
Kardeşim araştırabilirsin amarokun 3.0 Tdi motoru ford üretimi. Konu sahibi 2025 model amarok attığı için o kasa özelinde aynı dedim. Bi önceki kasada farklılıklar olabilir ama bu kasada şasi, altyapı, motor, şanzıman, 4x4 sistemi tamamen aynı. Zaten geriye ne kaldıAmarok fordla aynı diyenler olmuş , kasa ortak ama motorların alakası yok motor volkswagenin motoru
Aradaki farkı kullanarak anlayabilirsin ancak. Bana kalırsa da volkswagen almanı öneririm
Bir video izlemiştim Dodge ram çok iyi offroad performansı veriyordu ondan önermiştimÇok mantıksız bi öneride ısrarcı olmuşsun reis anlam veremedim yani
Yani kardeşim bu biraz mantıksalcılıktan ziyade hevescilik olmuş. Amerikan pickupları hem arazide japonlar kadar iyi değil (suzuki mitsubishi,toyota) hem de şehir içinde de kullanamazsın burda. Amerikalılar bunları gepgeniş yollarda benzinini düşünmeden kullanıyor. Burda park etmeye yer bulamazsın büyük şehirdeysen heleki. Yani konusahibi kriterlerini sıralasa modifiye dışında hiç bi kutucuğu tiklemiyor ramBir video izlemiştim Dodge ram çok iyi offroad performansı veriyordu ondan önermiştim
Bir de halı hazırda a/t lastikle falan geliyor adam modifiye ile uğraşmasın diye düşündüm
Maalesef ki yedek parça sıkıntısı çok aklıma gelmedi