Öneri Vw Amarok Mu Toyota Hilux Mu?

Amarok ford rangerla aynı araba. Fordun eski kalitesi yok sanayi arabası oldu artık. İkinci el amarok parasına sıfır 26 model yeni kasa hilux alıyosun hem yakıtıda çok daha az 4 çeker sistemide daha iyi. Ben olsam 3.9 milyona sıfır hilux alırdım

Bir düşün derim kendiliğinden modifiyeli Dodge ram bence sizin için biçilmiş kaftan

Bütçe konusunda sıkıntım yok demiştin bütçe Max kaç olur?
Adam araziye gidecek sen hala amerikan pickup öneriyosun ya. Aldın diyelim RAM i servisi yok parçası yok satsan satamazsın binsen binemezsin tırdan hallice yakıt içiyor. Alt takım desen japon gibi dayanıklı değil yarın öbür gün bişe olsa usta bulamazsın. Kendi ilanını adama kitlemeye çalışıyon diye anladım

Adam araziye gidecek sen hala amerikan pickup öneriyosun ya. Aldın diyelim RAM i servisi yok parçası yok satsan satamazsın binsen binemezsin tırdan hallice yakıt içiyor. Alt takım desen japon gibi dayanıklı değil yarın öbür gün bişe olsa usta bulamazsın. Kendi ilanını adama kitlemeye çalışıyon diye anladım
Saçmalama reis kendi ilanım falan değil

İkisini de kullandım. Toyotanın sorunsuzluğunu volkswagende bulamazsın. Volkswagenin performansını da toyotada bulamazsın.
Amarok fordla aynı diyenler olmuş , kasa ortak ama motorların alakası yok motor volkswagenin motoru
Aradaki farkı kullanarak anlayabilirsin ancak. Bana kalırsa da volkswagen almanı öneririm

Saçmalama reis kendi ilanım falan değil
Çok mantıksız bi öneride ısrarcı olmuşsun reis anlam veremedim yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amarok fordla aynı diyenler olmuş , kasa ortak ama motorların alakası yok motor volkswagenin motoru
Aradaki farkı kullanarak anlayabilirsin ancak. Bana kalırsa da volkswagen almanı öneririm
Kardeşim araştırabilirsin amarokun 3.0 Tdi motoru ford üretimi. Konu sahibi 2025 model amarok attığı için o kasa özelinde aynı dedim. Bi önceki kasada farklılıklar olabilir ama bu kasada şasi, altyapı, motor, şanzıman, 4x4 sistemi tamamen aynı. Zaten geriye ne kaldı :D. Hatta bunlar aynı banttan çıkıyor. Tucson ve sportage neyse amarok ve rangerda o.

Son düzenleme:
Çok mantıksız bi öneride ısrarcı olmuşsun reis anlam veremedim yani
Bir video izlemiştim Dodge ram çok iyi offroad performansı veriyordu ondan önermiştim
Bir de halı hazırda a/t lastikle falan geliyor adam modifiye ile uğraşmasın diye düşündüm
Maalesef ki yedek parça sıkıntısı çok aklıma gelmedi

Bir video izlemiştim Dodge ram çok iyi offroad performansı veriyordu ondan önermiştim
Bir de halı hazırda a/t lastikle falan geliyor adam modifiye ile uğraşmasın diye düşündüm
Maalesef ki yedek parça sıkıntısı çok aklıma gelmedi
Yani kardeşim bu biraz mantıksalcılıktan ziyade hevescilik olmuş. Amerikan pickupları hem arazide japonlar kadar iyi değil (suzuki mitsubishi,toyota) hem de şehir içinde de kullanamazsın burda. Amerikalılar bunları gepgeniş yollarda benzinini düşünmeden kullanıyor. Burda park etmeye yer bulamazsın büyük şehirdeysen heleki. Yani konusahibi kriterlerini sıralasa modifiye dışında hiç bi kutucuğu tiklemiyor ram

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,452
Üyeler
203,454
Son üye
ardass.05
Geri