Crystal disk mark sonuçlarını da atarmısınDeğerler bu şekilde ve alınır mı bunun yerine tercih edilecek ne olabilir ?
DRAM - 1tb - gen4
Bende 1tb SSD arıyordum fiyat nedir ikinci el biraz bakinmistim piyasaya
Ben samsung 970 evo plus ı 4750 ye aldım yüzde 100 sağlıkbaya az kullanılmış alınır bence kaça bırakıyor ?
İstedim adamdan atınca eklerim.Crystal disk mark sonuçlarını da atarmısın
6K yazmış uygun fiyat bende ona şaşırdım zaten. DRAM 1tb daha ne olsun gen 4baya az kullanılmış alınır bence kaça bırakıyor ?
Bu DRAM mevcut olan SSD DRAMsiz bakarsan daha uyguna bile bulursun.Bende 1tb SSD arıyordum fiyat nedir ikinci el biraz bakinmistim piyasaya
Elinde kontrol edecek bilgisayar yokmuş maalesef yardımcı olamıyorum diyor kendileri.Crystal disk mark sonuçlarını da atarmısın
İmkanı dahilinde olmaması ile birlikte şaşırdımBende dramli kioxia heatsink 1tb kfg li sağlık yüzde yüzde 5300 alacağım.
her gün kontrol edersen güzel bir şey yakalarsın 3800tlye kingston nv3 4800tlye kc3000 yakaladım 1tb bile yazılmamış 3-5 gün kullanılmışBende 1tb SSD arıyordum fiyat nedir ikinci el biraz bakinmistim piyasaya
5300 e anlaştım şimdi biriyle kioxia. Ps5 uyumlu dramli heatsinkli.her gün kontrol edersen güzel bir şey yakalarsın 3800tlye kingston nv3 4800tlye kc3000 yakaladım 1tb bile yazılmamış 3-5 gün kullanılmış
98 iyi. Zaten ondan sonra yavaş dusuyorDeğerler bu şekilde ve alınır mı bunun yerine tercih edilecek ne olabilir ?
DRAM - 1tb - gen4