🔥İndirim N11'de Ocypus Ürünlerinde Vade Farksız 3-5 Taksit!

Yaptığının da farkındasın aslında bilerek yapıyorsun. Tek konuluk markaya 6 başlık açmışsın ne dense haktır sana

gizli marka reklamı yaptığını düşündüğünüz adamı banladınız hadi başka nedenlerle olsun da bu adam da ceza hakediyor bence. her ne kadar indirim paylaşıyor olsa da aynı zamanda reklam yapıyor.

Taksit var diye konu mu açılır dostum ?
Yaptığın şey saçmalığın daniskası olduğunu düşünüyorum.

Taksit var diye konu mu açılır dostum ?
Yaptığın şey saçmalığın daniskası olduğunu düşünüyorum.
Millet taksit yok, Amazon'a gelsin taksitle alırım falan diyor o yüzden. Konuya bunları koymadığım ayrı olarak paylaşmak zorunda kaldım.
gizli marka reklamı yaptığını düşündüğünüz adamı banladınız hadi başka nedenlerle olsun da bu adam da ceza hakediyor bence. her ne kadar indirim paylaşıyor olsa da aynı zamanda reklam yapıyor.
Tüm ürünlerin fiyat geçmişini ve fiyatına göre nasıl olduğuna bakabilirsin. Ocypus Sigma L36 Pro konusunun ne kadar detaylı ve teste dayalı olduğunafa bakabilirsin.

Forumda sabit sponsorlu başlıklar dışında objektif paylaşımlar görmek istiyoruz. Gizli reklam yapmak insanları yanıltabilir.

Forumda sabit sponsorlu başlıklar dışında objektif paylaşımlar görmek istiyoruz. Gizli reklam yapmak insanları yanıltabilir.
Ya siz iyi misiniz?

Bu kadar detayı kim yazıyor? Birde PSU tier bilgisi gök yüzünden mi iniyor?

güzel reklam

bu arkadaş kaç kişiye yardım etti haberiniz yok .açıklayarak anlatıyor beğenmessen almassın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,086
Üyeler
203,318
Son üye
yusufpersiev
Geri