S23 Ultra/S25+/Xiaomi 15t Pro | Bu 3 Modelden Hangisini Almalıyım?

Reaksiyon skoru
5
Beyler bayanlar bu 3 telefon arasında kaldım eğer samsung alacak olursam yenilenmiş mükemmel kondisyonda alacağım xiomiyi 0 benim için oyun oynamak çok önemli değil arda bir arkadaşlarla pubg yada tft girerim sadece genellikle müzik dinler ve sosyal medyada takılırım film dizi video izlerim baya çok arada kaldım yardım lazım

Beyler bayanlar bu 3 telefon arasında kaldım eğer samsung alacak olursam yenilenmiş mükemmel kondisyonda alacağım xiomiyi 0 benim için oyun oynamak çok önemli değil arda bir arkadaşlarla pubg yada tft girerim sadece genellikle müzik dinler ve sosyal medyada takılırım film dizi video izlerim baya çok arada kaldım yardım lazım
Bence s25plus hem yeni nesil hem xiaomi den daha güvenilir xiaomi de iyi ama samsung birah daha önde

Şarj hızı senin için önemli değilse kamerayla çok yakınlaştırıp fotoğraf çekmeyecek isen Samsung al hocam iki telefonu da alsan pişman olmazsın.Ama samsung için yenilenmiş telefon demişsin hocam bana kalırsa yenilenmişe hiç bulaşma 15t proyu sıfır al geç.

Hocam ben S25 ultra ve 15T Proyu beraber kullanıyorum. Fiyat performans olan elbette xiaomi. Donanım olarak asla eksik hissettirmiyor ama yazılım olarak karşılaştırmaya gerek olmaksızın samsung daha iyi. Ancak arkadaşa katılıyorum yenilenmiş telefon olayına girmektense 15t proyu alır geçerim.

batarya önemli o zaman senin için tavsiyem xiaomi olur bataryaları çok iyi uzun süre bitmiyor şarjı ve yüksek wattlarda şarj oluyor

batarya önemli o zaman senin için tavsiyem xiaomi olur bataryaları çok iyi uzun süre bitmiyor şarjı ve yüksek wattlarda şarj oluyor
İlk 6 ay için bu söylediğiniz doğru fakat sonrasında batarya performansı çok düşüyor bence xiaomide. Ha yine de fiyat performans olan seçenek hala o.

bütçen el veriyorsa hepsinden mantıklı seçim .

1789538874380.webp

İlk 6 ay için bu söylediğiniz doğru fakat sonrasında batarya performansı çok düşüyor bence xiaomide. Ha yine de fiyat performans olan seçenek hala o.
alakası yok ben 7 sene her türden xiaomi kullandım 1 sene kulladığım model 90w destekliyordu ve batarya performansı aynı kalmıştı belki 2 seneden sonra değişiyor olabilir ama o da normal bir durum batarya sağılığı azalıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bütçen el veriyorsa hepsinden mantıklı seçim .

Alıntıyı görüntüle
evet bütçe varsa bu çok mantıklı veya 2. elden x300 pro tr garantili de alınabilir bu fiyatlarda aşağı yukarı

alakası yok ben 7 sene her türden xiaomi kullandım 1 sene kulladığım model 90w destekliyordu ve batarya performansı aynı kalmıştı belki 2 seneden sonra değişiyor olabilir ama o da normal bir durum batarya sağılığı azalıyor

evet bütçe varsa bu çok mantıklı veya 2. elden x300 pro tr garantili de alınabilir bu fiyatlarda aşağı yukarı
Alakası var hocam, bende birden çok xiaomi, poco ve redmi modeli kullandım ancak son modellerde ve özellikle xiaomi 15t proyu 1 senedir kullanıyorum öyle elime alıp sosyal medyada vs de çok takılmamama rapmen sadece bluetooth kulaklıkla müzik dinlemeye yarım günde şarjı %50 bandına düşüyor. Birazda uğraşsam öğleden sonraya şarjı bitiriyorum. Aynı kulaklık ve kullanım şartlarında samsung s25 ultranın şarjını bitiremiyorum ben.

Yani özellikleri ve fiyatı göz önünde bulundurulduğunda hala alınır diyorum tavsiye edeceğim bir telefon ama, şarj söz konusu ise alel acele 15 dakikada şarj edeyim derdin yoksa asla xiaomi tavsiye edilmemeli bence.

Alakası var hocam, bende birden çok xiaomi, poco ve redmi modeli kullandım ancak son modellerde ve özellikle xiaomi 15t proyu 1 senedir kullanıyorum öyle elime alıp sosyal medyada vs de çok takılmamama rapmen sadece bluetooth kulaklıkla müzik dinlemeye yarım günde şarjı %50 bandına düşüyor. Birazda uğraşsam öğleden sonraya şarjı bitiriyorum. Aynı kulaklık ve kullanım şartlarında samsung s25 ultranın şarjını bitiremiyorum ben.

Yani özellikleri ve fiyatı göz önünde bulundurulduğunda hala alınır diyorum tavsiye edeceğim bir telefon ama, şarj söz konusu ise alel acele 15 dakikada şarj edeyim derdin yoksa asla xiaomi tavsiye edilmemeli bence.
senin cihazda sorun olabilir çünkü 16 pro kullanıyorum bataryası daha düşük 15t prodan ama dediğine göre benim şarjım daha fazla gidiyor ara ara bakarım oyun da oynarım ona rağmen öğlen yüzde 70 lerde oluyor akşam 6 gibi eve varınca da yüzde 30 larda oluyor ve parlaklık hep yüksekte 120 hz de ben bu zamana kadar hep xiaomiyi daha iyi bildim batarya performansı olarak çevremdekiler de o şekilde

bu 3 telefon arasında alacağım onun dışında bakmıyorum şimdi biraz baktım eğer denk gelirse samsung s25+ ı sıfır alabilirim her mesajı okuyorum yani çok oyun oynayan birisi olmadığım için ekran ve kameraya gidecem hala kesin bir kararım yok şuan elden taksit yapan bir yerde buldum s25+ ı duruma göre bakıcam yorumlar için teşekkür ederim konuyu yükseltmeye devam edeceğim önemli bi nokta varsa yazarsanız sevinirim

Arkadaş paylaşmış zaten x300 60k ya alınabiliyor onu almak daha mantıklı olur. 65K ya Magic 8 Pro bence en iyisi ama bütçeni çok aşabilir. (o da 70k olmuş)

xiaomide t serisinden nazaran düz mi serisini tavsiye ederim daha iyi işlemcileri oluyor ve güncelleme destekeleride daha uzun oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,526
Üyeler
203,494
Son üye
thebluepower
Geri