Büyük Ekrandan Küçük Ekrana Geçiş Oyunumu Etkilermi?

omerlab

80+
Reaksiyon skoru
0
evimiz küçük olduğundan dolayı 17inch ekran boyutuna sahip olan bir laptop almak zorunda kaldım. özellikleri tam istediğim gibi fakat tek bir korkum var, o da ekranın gözüme aşırı küçük gelebileceği sorunu.
tamam, singleplayer oyunlarda pek sorun olmaz ama aynı zamanda rekabetçi oyunlarda oynuyorum ve 27 inç'ten 17inç'e geçmenin oynayışımı fark edilcek şekilde köreltmesinden korkuyorum. kişisel deneyimlerinizden tavsiye verirmisiniz?

Kişisel bir deneyimim yok fakat oyunlarda boyutun ve ekranın oyunculuğu pek etkilemediğini düşünüyorum.

Büyük ekrandan küçük ekrana geçmek olumsuz etkiliyor, en azından bende öyle olmuştu ama belki seni o kadar etkilemez. Kişisel bir durum.

yani dostum 27den 17ye düşersen hayata küsersin. rekabetçi olayını şimdiden unutmaya başla.

evimiz küçük olduğundan dolayı 17inch ekran boyutuna sahip olan bir laptop almak zorunda kaldım. özellikleri tam istediğim gibi fakat tek bir korkum var, o da ekranın gözüme aşırı küçük gelebileceği sorunu.
tamam, singleplayer oyunlarda pek sorun olmaz ama aynı zamanda rekabetçi oyunlarda oynuyorum ve 27 inç'ten 17inç'e geçmenin oynayışımı fark edilcek şekilde köreltmesinden korkuyorum. kişisel deneyimlerinizden tavsiye verirmisiniz?
Ben yıllarımı laptopta geçirmiş birisi olarak küçük veya büyük ekran beni o kadar etkilemiyor ama hep büyük ekran kullandıysan bugüne kadar seni etkileyebilir. Bi deneyip görmek lazım.

27`den 24 düşme fikri bile korkunç iken 17 ye düşmeyi hayal bile edemedim.

Geri