değerlerinde hatalar var, sıcaklığı işlemci soğutucu farklı gösteriyor kasa fanların farklı.fanlar da bu şekilde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
discord varsa sesli iletişimde daha iyi olabilir
Soğutucun bozuk knk geçmiş olsunfanlar da bu şekilde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
discord varsa sesli iletişimde daha iyi olabilir
hayır dokunduğumda hiçbir şey hissetmiyorumdeğerlerinde hatalar var, sıcaklığı işlemci soğutucu farklı gösteriyor kasa fanların farklı.
2 borunun da serin olduğunu söylemiştin, bu senaryoda birisinin sıcak olması lazım ki sıcak havayı tahliye ederken diğer borudan işlemciyi soğutsun. şu anda en büyük şüpheli sıvı soğutucu montajı, sistem boştaysa ve bu değerlerdeyse durum çok anormal. bence yeni macun sipariş edip tekrardan montaj yap.
pompa çalışıyor di mi dokununca ufaktan titreşim vs hissediyorsun akışı
Burada neden üç profil var. Anlayamadım. 3 fan ve bir de pompa RPM değerlerini gösteren dört profil olması gerekmiyor mu ?Programda bu şekilde
Thorttling var knk ısınıyo frekans düşüyoeHocam tam olarak problem nedir detaylı anlatabilir misiniz ve denediğiniz çözüm yollarını bende de aynı sorun vardı çözüldü bende problem bi kaç bir şey denedikten sonra.
pcyi kapatıp anakart bağlantısı dahil sök, hangi sokete takılıysa diğerini dene. aio_pump veya diğer pump yazılı soketler arasında bağlantını değiştir ve tam oturduğundan emin ol.hayır dokunduğumda hiçbir şey hissetmiyorum
chat gpt sonuçları da bu şekildepcyi kapatıp anakart bağlantısı dahil sök, hangi sokete takılıysa diğerini dene. aio_pump veya diğer pump yazılı soketler arasında bağlantını değiştir ve tam oturduğundan emin ol.
valla aklıma başka bir şey gelmiyor artık söküp takmandan hariç. yazılımsal bir şey değil gibi çünkü konu direkt işlemci sıcaklığın
Onu sana nasıl gösterebilirim ?occtdeki 90+ dereceleri dert etmez miymiş, ben ederim kardeş
extreme + avx2 ciddi stres testi evet ama 96 falan çok okey bir değer değil bu sistem için. sistem boştayken değerlerin nasıl?
Occt aç hiö bişey seçme ztn yazıyoeOnu sana nasıl gösterebilirim ?