Bybit Tr 17+30+25 Usdt ve 700tl+300tl Pluxee Kodu

Neyi anlamıyorsun kampanya bittikten sonra olup olmadığı belli olur. Kampanya daha bitmedi 2 gün daha var. 2 gün sonra bitince 5 iş günü içerisinde yatacak.

Coin almana gerek yok element uydurma.

3-5 kuruş ne hesap da mı yapamıyorsun. 3456tllik usdt üstüne 1000tl pluxee veriyor onu da bir ton yerde kullanabiliyorsun hepsiburadadan tut opete pazaramaya a101'e kadar. 5 dakikalık iş sonunda 4456tl kazanıyorsun adamlar havadan para dağıtıyor buna bile laf söyleyecek biri çıktı.
tamam reis niye sinirlendin ki şimdi. bilmediğimden sordum

30 usdtye katıldım ama yükleme yapmadım yapınca gelir mi acaba

Neyi anlamıyorsun kampanya bittikten sonra olup olmadığı belli olur. Kampanya daha bitmedi 2 gün daha var. 2 gün sonra bitince 5 iş günü içerisinde yatacak.

Coin almana gerek yok element uydurma.

3-5 kuruş ne hesap da mı yapamıyorsun. 3456tllik usdt üstüne 1000tl pluxee veriyor onu da bir ton yerde kullanabiliyorsun hepsiburadadan tut opete pazaramaya a101'e kadar. 5 dakikalık iş sonunda 4456tl kazanıyorsun adamlar havadan para dağıtıyor buna bile laf söyleyecek biri çıktı.

Kayıt ol kazan kampanyalarında 500-750 lira felan veriyorlar. 4500 lira harbiden çok iyi para. 30 USDT değerinde 500 KII vereceğiz demiş ama 500 KII şu an 41 USDT yapıyor. 30 USDT'ye endekslemeyip direkt 500 verirse toplam 5000 lira felan yapıyor.

Kayıt ol kazan kampanyalarında 500-750 lira felan veriyorlar. 4500 lira harbiden çok iyi para. 30 USDT değerinde 500 KII vereceğiz demiş ama 500 KII şuan 41 USDT yapıyor. Direkt 500 verirse toplam 5000 lira felan yapıyor.
Hocam 500 kii etkinliğinin ödül havuzu bitmiş, bybit tr grubuna öyle yazmışlar bugün kaldırılacakmış o katılanlara da gelmeyecekmiş

Hocam 500 kii etkinliğinin ödül havuzu bitmiş, bybit tr grubuna öyle yazmışlar bugün kaldırılacakmış o katılanlara da gelmeyecekmiş

Yapma be! Şu an etkinlik bitmiş gözüküyor. Büyük firmaysa katılıp şartları sağlayanlara her türlü vermesi gerekiyor. Hayırlısı artık.

Bu kampanyalara katıldıktan soran Bybit TR uygulamasını telefona indirip görüntülü görüşme ile hesabınızı doğrulayın. Görüntülü görüşme sonrası üzerinde isminiz ve açık adresiniz olan bir belgenin (fatura, ikametgah gibi) resmini de göndermeniz gerekiyor. Bu belge varsa görüntülü görüşme sonrası ikinci adımda telefondan bu belgenin resmini çekip gönderebiliyorsunuz 2 dakika içinde onaylanıyor.

Burayı anlamadım neden böyle bir madde var

Kimliğimde imza yok. Görüntülü görüşmede sıkıntı olur mu?

Bu kampanyalara katıldıktan soran Bybit TR uygulamasını telefona indirip görüntülü görüşme ile hesabınızı doğrulayın. Görüntülü görüşme sonrası üzerinde isminiz ve açık adresiniz olan bir belgenin (fatura, ikametgah gibi) resmini de göndermeniz gerekiyor. Bu belge varsa görüntülü görüşme sonrası ikinci adımda telefondan bu belgenin resmini çekip gönderebiliyorsunuz 2 dakika içinde onaylanıyor.

Burayı anlamadım neden böyle bir madde var
Burayı nasıl geçecegiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,084
Üyeler
203,318
Son üye
yusufpersiev
Geri