Bulabildin mi iş kral ben hala bulamadımben de hazırdayım![]()
Bulabildin mi iş kral ben hala bulamadımben de hazırdayım![]()
Her gün birimiz niye çalışıyoruz kral düşünsene her gün 7 kişi çalışıyoruz dükkanda ne makara ortam döner varya sohbet muhabbet uçarız AHDJDJFJDJAKSJDHDHNWKWUROTKDMSNEB7 kişi toplanalım her gün birimiz çalışacak şekilde dükkan açalım bari
7 kişi çok olur o zaman ya 4 kişi hadi okey falan dönerdiHer gün birimiz niye çalışıyoruz kral düşünsene her gün 7 kişi çalışıyoruz dükkanda ne makara ortam döner varya sohbet muhabbet uçarız AHDJDJFJDJAKSJDHDHNWKWUROTKDMSNEB
görmemişsindir belki diye paylaşıyorumSelam arkadaşlar,
22 yaşındayım, yaklaşık 3 yıldır düzenli bir işte çalışmıyorum ve artık hem para kazanmam hem de bir işe girip düzen kurmam gerekiyor.
Bilgisayarlara ve donanıma ilgim var. Parça takma, sistem toplama, bilgisayar montajı gibi işlerde çalışmak istiyorum. Özellikle İtopya, İncehesap, Gaming.Gen.TR tarzı sistem toplayan firmalarda ya da bilgisayarcılarda montaj bölümünde çalışabileceğim bir yer arıyorum.
İstanbul Avrupa Yakası'ndayım. Bu tarz bir yerde çalışan, çevresinde eleman arayan bir bilgisayarcı olan veya işe girmem konusunda yardımcı olabilecek/tanıdık yönlendirebilecek biri varsa çok sevinirim.
Profesyonel olarak daha önce bilgisayar montaj işinde çalışmadım ama bilgisayar donanımına yabancı değilim, öğrenmeye açığım ve bu işi gerçekten öğrenip devam ettirmek istiyorum yaklaşık 4 yaşımdan beri bilgisayar parçalarıyla iç içeyim.
Varsa bildiğiniz yerleri veya iletişime geçebileceğim firmaları yazarsanız çok yardımcı olursunuz. Şimdiden teşekkür ederim.
İstanbul avrupadayım o yüzden sıkıntı bu git gel yapamayabilirim.görmemişsindir belki diye paylaşıyorum
![]()
GARAJ ONLİNE ELEKTRONİK TİCARET HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ Teknik Servis Görevlisi İş İlanı - 11.09.2026
Kariyer.net'teki GARAJ ONLİNE ELEKTRONİK TİCARET HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ Teknik Servis Görevlisi iş ilanını hemen inceleyin ve başvurun!www.kariyer.net
Youtube de varetiketleyebilir misiniz kendisini tanımıyorum ama tanışmak isterim