🔥İndirim Adidas Ayakkabılarda %60'a Varan İndirimler Başladı!

şu indirim olaylarına ticaret bakanlığı el atmalı şişirip şişirip satmaya çalışıyolar, çoğu sitede indirimsiz hali daha uygun, bu kesinlikle tüketiciyi aldatmadır ve hb çok sık yapıyor bunu

Üç sene önce göstermelik 1 kez yaptılar. O da sene sonu indirimlerini bekleyenlerin kitlesel tepkilerinden ötürü.

bende var, çok çabuk deforme oluyor kumaşı. hem içi hem dışı. kumaş olan yerler. ederi max 1800 o da tipini çok beğendiysen. Ama ön tarafın malzemesi çok güzel yalan yok.
Ty de 1300 e falan düşüyordu aldım ben bir kaç tane. Henüz bi yıpranma yok. Olursa da yapacak bir şey yok ama aşırı rahat. 20000 adım attım geçen ayakla ilgili hiç ağrım olmadı. Under Armour un denediğim tüm modellerinden daha rahat. Belki benim ayak yapıma uygun olabilir tabi.

takip ettiği model olan var mıdır gerçekten indirim olduğunu bilen alalım bi tane dursun

44/45 numara ustu giyenler insan degil mi, neden numara yok yav

Bu saatten sonra beleş olsa adidas almam. İsrail'in sponsoru bu kahpe evlatları.
Yok ben alcam boyle dedigin icin. Ülkenizdeki olaylara üzülmeyip kader der geçersiniz ama olay filistin felan olunca kendi ülkenizden daha cok savunursunuz.
Tarihi araştırın arap ülkeleri de zamanında çok kan döktürdü.

Aynı şekilde 5 tane Adidas ayakkabım var hep kendi uygulamasından alışveriş yapardım ama sildim artık bedava olsa almam.
benimde elimde ayakkabısı pantolonları var adidası'n japonya'dan almıştım.
Yok ben alcam boyle dedigin icin. Ülkenizdeki olaylara üzülmeyip kader der geçersiniz ama olay filistin felan olunca kendi ülkenizden daha cok savunursunuz.
Tarihi araştırın arap ülkeleri de zamanında çok kan döktürdü.
ahaha ya olum senin kalbin mühürlenmiş, muhtemelen sefil bir insansın muhatap olmaya gerek yok. hadi bak işine

Son düzenleme:
indirim göremedim nike olsa iyi olurdu

Geri