Bütçen nearkadaşlar ekran kartı alıcam 5060 ve 4060 arasında kaldım hangisi daha iyi hangisini önerirsiniz
bende 5060 düşünüyordum ama abdullah abinin videosunu izledim 8 gb sroun oluyor diyorBütçe belirtsen iyi olurdu da ikisi arasında seçim yapacak olursak tabii ki 5060 mfg falan var.
Hikayeli oyunlarda yetmez tabi mfg ile rahat edersin full HD de önceki konuna da baktım sistemin eski b450 anakart r5 5600 işlemci al üstüne de 5060 tak hikayeli oyunlarda full HD de ultarada mfg ile oynarsın 60 FPS üstü alırsın rahat. Çok sıkıntı çıkarsa da grafik düşürürsünbende 5060 düşünüyordum ama abdullah abinin videosunu izledim 8 gb sroun oluyor diyor
4060 12 gb falan mı senin gözünde, ben anlamadım pekbende 5060 düşünüyordum ama abdullah abinin videosunu izledim 8 gb sroun oluyor diyor
hayır sadece gb a takılmalı mıyım çok önemli mi yani4060 12 gb falan mı senin gözünde, ben anlamadım pek
1080p de VRAM imin yetmediği olmadı benim. Bütün oyunları ultra da oynamak istersen bilemem ama ben çoğu oyunu yüksek de oynuyorm bazılarını ultra da VRAM sorunu yaşamıyorum. Ama sana önerim alabiliyorsan 16gb al 8gb VRAM in devri bitti yeni çıkan oyunları oynamakta zorlanabilirsin ileride.bende 5060 düşünüyordum ama abdullah abinin videosunu izledim 8 gb sroun oluyor diyor
teşekkürler4060 alırdım kardom ben vram den patlamamak için 5060 ı dlss5 için alacaksan almak mantıklı deil be kardom 3-4 yıla kalmayacak vram 12 den aşağısı oyun açmaz hale gelecek kardom
1080p’de çok sorun değil. 5060 almaya bakhayır sadece gb a takılmalı mıyım çok önemli mi yani
teşekkür ederim ustam1080p de VRAM imin yetmediği olmadı benim. Bütün oyunları ultra da oynamak istersen bilemem ama ben çoğu oyunu yüksek de oynuyorm bazılarını ultra da VRAM sorunu yaşamıyorum. Ama sana önerim alabiliyorsan 16gb al 8gb VRAM in devri bitti yeni çıkan oyunları oynamakta zorlanabilirsin ileride.
4060ta 8gb hocambende 5060 düşünüyordum ama abdullah abinin videosunu izledim 8 gb sroun oluyor diyor