Hangi Kartı Almalıyım?

Dwordz78

80+
Reaksiyon skoru
3
arkadaşlar ekran kartı alıcam 5060 ve 4060 arasında kaldım hangisi daha iyi hangisini önerirsiniz (BÜTÇE SORUN DEĞİL)

bende 5060 düşünüyordum ama abdullah abinin videosunu izledim 8 gb sroun oluyor diyor
Hikayeli oyunlarda yetmez tabi mfg ile rahat edersin full HD de önceki konuna da baktım sistemin eski b450 anakart r5 5600 işlemci al üstüne de 5060 tak hikayeli oyunlarda full HD de ultarada mfg ile oynarsın 60 FPS üstü alırsın rahat. Çok sıkıntı çıkarsa da grafik düşürürsün

4060 alırdım kardom ben vram den patlamamak için 5060 ı dlss5 için alacaksan almak mantıklı deil be kardom 3-4 yıla kalmayacak vram 12 den aşağısı oyun açmaz hale gelecek kardom

bende 5060 düşünüyordum ama abdullah abinin videosunu izledim 8 gb sroun oluyor diyor
1080p de VRAM imin yetmediği olmadı benim. Bütün oyunları ultra da oynamak istersen bilemem ama ben çoğu oyunu yüksek de oynuyorm bazılarını ultra da VRAM sorunu yaşamıyorum. Ama sana önerim alabiliyorsan 16gb al 8gb VRAM in devri bitti yeni çıkan oyunları oynamakta zorlanabilirsin ileride.

1080p de VRAM imin yetmediği olmadı benim. Bütün oyunları ultra da oynamak istersen bilemem ama ben çoğu oyunu yüksek de oynuyorm bazılarını ultra da VRAM sorunu yaşamıyorum. Ama sana önerim alabiliyorsan 16gb al 8gb VRAM in devri bitti yeni çıkan oyunları oynamakta zorlanabilirsin ileride.
teşekkür ederim ustam

4060ta 8gb hocam :D İkisi arasından tabi ki 5060 bütçe sorunu yoksa. Vram önemliyse amd tarafına kayacaksın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,355
Üyeler
203,400
Son üye
tuncaydemirhanw
Geri