Yeni Alınan iPhone 17 İos 27'ye Yükseltilmeli mi?

LineX

80+
Reaksiyon skoru
51
Merhabalar, dün iPhone 17 satın aldım kurulumunu falan yaptım ilk kurulum sonrası bi süre telefon ısınıyomuş sanırım benimkide ısındı. Şuan iOS 26.6 kurulu 26.7 veya direkt iOS 27 sürümüne yükseltebiliyorum. Napmalıyım sizce?

12 yi 26 dan 27 ye yükselttim ve pil daha uzun gidiyo bide mutlaka güncelleme yapmak lazım güvenlik açıkları için bence

Merhabalar, dün iPhone 17 satın aldım kurulumunu falan yaptım ilk kurulum sonrası bi süre telefon ısınıyomuş sanırım benimkide ısındı. Şuan iOS 26.6 kurulu 26.7 veya direkt iOS 27 sürümüne yükseltebiliyorum. Napmalıyım sizce?
yapabilirsiniz ios26 dan daha stabil sadece şuan siri ai yok oda sadece ingilizce diye Türkçe var oda yakın zamanda gelir

zaten 27.0 ve 26.7 de bir çok hata ve açılar kapatıldı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dün satın aldım telefon daha yeni hemen yapıyım mı şuan sorun olmaz demi
sorun olmaz sadece yedek alın yeter

Dün satın aldım telefon daha yeni hemen yapıyım mı şuan sorun olmaz demi
bende iphone yeni geçtim 1 ay oldu ama yüzde 15 arttı pil ömrü 2 gündür kullanıyorum iso 27 eskiden takılırdı bazen telefon özellikle şarj 15 10 iken artık takılma falan yok

4 aydır ıphone 17 kullanıyorum hocam ilk günden geçtim bir sıkıntısı yok geçebilirsiniz

4 aydır ıphone 17 kullanıyorum hocam ilk günden geçtim bir sıkıntısı yok geçebilirsiniz
hocam ilk aldığınızda ısınıyo muydu yoksa ısınma olayı normalde var mı kılıf takılı değil şuan hissediyorum ben

Abim dün akşam 15pm cihazına 27 güncellemesini yaptı telefon manyak hızlı ve akıcı oldu diyor. Bence yapmalısın.

hocam ilk aldığınızda ısınıyo muydu yoksa ısınma olayı normalde var mı kılıf takılı değil şuan hissediyorum ben
telefon daha yeni çok yeniyse normal ve güncellemede yaptıysanız normal
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

zaten sanırım bir çok kişi ileride 28-29 yerine 27 de kalacak

Bende de 17 pro var ilk aldığım zamanlar kurulumlar yedeklemeler vs. derken çok ısınmıştı fakat sonradan stabil hale geldi. Güncellemeye gelecek olursak tabii ki de güncellemeyi yap

Bende de 17 pro var ilk aldığım zamanlar kurulumlar yedeklemeler vs. derken çok ısınmıştı fakat sonradan stabil hale geldi. Güncellemeye gelecek olursak tabii ki de güncellemeyi yap
benimkide stabil hale gelir umarım hocam normal instagram tiktokta falan ısınıyor hissediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,355
Üyeler
203,400
Son üye
tuncaydemirhanw
Geri