3000 TL Manyetik Klavye Önerisi

Reaksiyon skoru
5
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 3000 tl ye kadar manyetik klavye arıyorum mekanik önermezseniz sevinirim

Konu tanıdık geldi, daha bu gün aynı konuyu cevapladım : D

https://www.akakce.com/klavye/en-uc...lolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1144723648.html

Bunu kullanıyorum, bir skıntısını görmedim ama küçük klavye. Alışık değilseniz GameRaider K1 HE gayet iyi. Bir de TR keycap yok üstünde. Aydınlatma olarak da iyi değil ama karanlıkta sorun yaşamıyorsunuz. Ben sabah klavye ışıl ışıl sevmediğimden işime geliyor.

SK11'deki switchler leş ve kütük gibi bir yalıtımı var. Darmo ise sadece Raesha manyetikleriyle uyumlu. İkiside alınabilecek modeller değiller.

Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 3000 tl ye kadar manyetik klavye arıyorum mekanik önermezseniz sevinirim

Buna bakabilirsin. Keychron J2 HE fasonu.

SK11'deki switchler leş ve kütük gibi bir yalıtımı var. Darmo ise sadece Raesha manyetikleriyle uyumlu. İkiside alınabilecek modeller değiller.

Buna bakabilirsin. Keychron J2 HE fasonu.
switch değişecek biri almamalı zaten bu modelleri. ben suanki kullandigimi değiştirmek istediğimde darmoshark modellerinden birini alacağım alacağımın bir alt modelini önerdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,894
Üyeler
203,612
Son üye
_06erkan06_
Geri