hasanagakiraz
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 3000 tl ye kadar manyetik klavye arıyorum mekanik önermezseniz sevinirim
%60 75 ?Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 3000 tl ye kadar manyetik klavye arıyorum mekanik önermezseniz sevinirim
ulugames.com.tr
meyergaming.com
![]()
Smailwolf SK11 Manyetik Switch Klavye
Smailwolf SK11 Manyetik Switch Klavye 68 Tuşlu Hot-Swap 0.01mm Hassasiyet Kablolu 8000hz Polling Rate 128K Scanning Rate Özel Light Bar Tasarımı Özelleştirilebilir RGB Aydınlatma Web Driver Desteğiulugames.com.tr
![]()
Darmoshark TOP75 HE Manyetik Switch Oyuncu Klavyesi [Rapid Trigger]
Darmoshark TOP75 HE Manyetik Switch Oyuncu Klavyesi [Rapid Trigger] özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 3000 tl ye kadar manyetik klavye arıyorum mekanik önermezseniz sevinirim
switch değişecek biri almamalı zaten bu modelleri. ben suanki kullandigimi değiştirmek istediğimde darmoshark modellerinden birini alacağım alacağımın bir alt modelini önerdim.SK11'deki switchler leş ve kütük gibi bir yalıtımı var. Darmo ise sadece Raesha manyetikleriyle uyumlu. İkiside alınabilecek modeller değiller.
![]()
GameRaider K1 HE Dark Blue Türkçe Gaming Klavye
GameRaider K1 HE Dark Blue, Hall Effect sensörlü manyetik switch’leriyle fark yaratan bir performans deneyimi sunar.www.gaming.gen.tr
Buna bakabilirsin. Keychron J2 HE fasonu.
Tercihim 75 hocam%60 75 ?