🔥İndirim Iphone 16e 512 GB 64.999,00 TL

Iphone 16E isimli cihaz, özellik bakımından Samsung S25 FE'ye denk ve Samsung S25 FE isimli cihaz, 35 ila 38 bin liraya bulunabiliyor. Fiyat olarak mantıklı değil. Alacaklar bunu göz önünde bulundursun.
android le ios karsilastirmasinda iosun zaten fiyat bakimindan bi + si olmuyorki hicbi zaman hocam

vergileri ben koymuyorum ama tr de her gün zam gelir korkusu ile apple cihazlara bir saldırma var ve ocak ayında bu ürünler gene zam gelicek şimdi almazsam bir daha alamam mantıgı mevcut üstüne evet amerikada ucuz ama uçak bileti git gel vize ücreti y.d harcı yemesi içmesi çok çok daha pahalıya geliyor
nereye cok cok daha pahali hocam ? :) nereden biliyorsunuz. orkun iisitmak bi ara denemisti daha az a gelmisti hatta konsere bile gitmisti. şuani bilemem ama bu kadar kesin konuşmak fazla iddiali

vergileri ben koymuyorum ama tr de her gün zam gelir korkusu ile apple cihazlara bir saldırma var ve ocak ayında bu ürünler gene zam gelicek şimdi almazsam bir daha alamam mantıgı mevcut üstüne evet amerikada ucuz ama uçak bileti git gel y.d harcı yemesi içmesi çok çok daha pahalıya geliyor
1789568685083.webp

1200 dolardan Türkiye'ye girse olacağı sayı bu. Demek ki ekstra pahalıdan Türkiye'ye giriyor ki 2836 dolar oluyor. Rezil bir fiyatlandırması var. Vergi çok diye o da ekstra pahalıdan giriyor, nasıl olsa alan alıyor, fiyatına bile bakmadan alıyor diye. Yerel fiyatlandırmanın tersini uyguluyor. :ROFLMAO:

Valla hocam söylediğimi yanlış anlamayım, iphone 16e kullanıyorum 1 yıldır ve fazlasıyla memnunum ama 512gb değil 5tb bile olsa 60k para etmez her malın da bi değeri var o kadar değil.

Alıntıyı görüntüle
1200 dolardan Türkiye'ye girse olacağı sayı bu. Demek ki ekstra pahalıdan Türkiye'ye giriyor ki 2836 dolar oluyor. Rezil bir fiyatlandırması var. Vergi çok diye o da ekstra pahalıdan giriyor, nasıl olsa alan alıyor, fiyatına bile bakmadan alıyor diye. Yerel fiyatlandırmanın tersini uyguluyor. :ROFLMAO:
1789568987758.webp

bunun konuyla alakası ne
amerika avrupadaki en pahalı sattığı ülkelerden daha pahalıya mı satsın bize?
yahu sen dedinya 2800 daha pahalı satıyor bende gösteriyorum telefonun fiyatından daha pahalı vergisi var :D

Bu dönemde nasıl hala 60hz kullanabiliyorlar anlamıyorum ve hiçbir zamanda anlamayacam.
ben s22 ve np3 kullandım, ikisi de 120hz oldukça akıcı cihazlardı fakat ihtiyacıma göre model düşürdüm ve kompakt olduğu için 13 mini aldım. kendi kullanım senaryomda cidden fark etmiyorum farkını, yanında başka 120hz bir cihaz olması gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,297
Üyeler
203,387
Son üye
Yang
Geri