🔥İndirim Ryzen 7 7800x3d - RX 9070 XT - Kaliteli Parçalar - Ekranlı Kasa Sistem 107.126 TL!

Kusura bakma da bu sistem bu fiyata çöp hiç bir bileşeni kaliteli değil fiyatı haketmiyor nasıl tavsiyede bulunabiliyorsunuz anlamadım
Markaya değil modele bakmayı düşünür müsünüz? Markaları siz bilmiyorsunuz diye çöp olmuyor. Garanti tarafıda sıkıntı değil, sistemde Biostar, Aigo, Cusu ve PowerColor'un distributörü Eksa yani GameGaraj'ın sahibi.
Yukarda anakartı kullanan bir kişinin yorumu misal. Siz BIOS sorunlu falan diyorsunuzdur.
Aynı sistemi topluyorum yaklaşık 3 aydır. Anakart olarak bu anakartı almıştım gerçekten çok güzel. Bir sürü m2 slotu var bu fiyata. Usb portları da hepsi üst sürüm. Tuf gaming bile bu kadar usb 3.1 e sahip deil. Şu ana kadar 7800x3d ve 2x16 rami düzgün çalıştırıyor. Biosu çok rahat. Güncellemeleri hepsini toplu uygulamasından tek tıkla yükleyebiliyorsun. Bidaha flash bellekle ayrı ayrı yüklemene gerek kalmaz. Ben 6k fiyata almıştım bu fiyata düzgün b650 bile yok.

Son düzenleme:
Sponsorsun galiba sen 80k ya 7800x3d rx9070 xt gırla var zaten para kolay kazanılmıyor milleti kandırmayın

Alıntıyı görüntüle şuranın ai kullanım oranı koparttı
1789570487780.webp

Böyle giderse 11.11 yerine 3 ün 1 i kampanyası görücez 100k yı bile geçti 2. El piyasayı yoklayayım azıcık.

• Beğen
Reaksiyonlar: Lowe
Genel hat güzel duruyor ama biostar asrock anakartlara sicak bakmiyorum. Onun disinda fena degil gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sistemde kasa + PSU ve soğutucu bedavaya geliyor. 14 bin TL fiyat avantajı var yani.
Hazır sisteme göre çok dolu olması tarafındanda bakmak lazım bir yandan. 32 GB RAM 30, RX 9070 XT 45 bin TL'ye dayanmışken ben uğraşmam şahsen.
Orasi öyle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Imkaniniz varsa çekin. Tek tek toplansa kaba taslak 45 ekran karti 15 islemci 25 ramler 7-8 ssd 7-8 anakart(fiyatini bilmiyorum tam) kasa da 5-6 desen. Yine de uyguna geliyor ama cok asiri uygun mu hayir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,605
Üyeler
203,526
Son üye
Asımtas09
Geri