🔥İndirim Throne Reflex Core 24.000 Dpi Paw 3311/2k OLED Ekran & Yazılım 799₺

200tl için 3311 almaya değmez o yüzden hydra pro 999tl daha mantıklı

Ee almayalım işte hiçbirini bende onu diyorum kötüyse 😀😀 yedek bir mouse alıcaktım sorunluysa neden alalım dimi
2000tl altına eksiği olmayan mouse yok. 2000 2500 e de sorunsuz mouse yok daha üst bütçeye çıkmaz lazım.

mousede ekranı ne yapacağım mesela fan muhabbeti tamamda mouse üzerinde ekran aşırı lüzumsuz geldi bana şahsen zaten o ekranın pekte uzun süre dayanacağını düşünmüyorum sonuçta insanın en temas ettiği parça mouse

2000tl altına eksiği olmayan mouse yok. 2000 2500 e de sorunsuz mouse yok daha üst bütçeye çıkmaz lazım.
Harpe Ace mini kullanıyorum şuan memnunum acaba aynı mouse u yedeklesem 2bine düşüyor gaming gecesinde cashback falan ile

THRONE Reflex Core 24.000 Dpi PAW 3311/2K OLED Ekran & Yazılım
şu an bu mouse'ın aynısını kullanıyorum kısaca deneyimimi söyleyim - Şarjı baya güçlü beni 2 3 gün idare ediyor ve çok hızlı şarj oluyor 5 dakika dokunmadığında ledler kapanıyor ve uyku moduna geçiyor makro tuşları iyi ele oturuyor mouse 59 gram ağırlığında çok hafif ve konforlu ama sol sağ clicklerde zamanla sanki kapı gıcırtısı gibi ses geliyor ve beyaz olduğu için baş parmağını koyduğun tarafta kir iz birikiyor pc ye oturmadan ellerimi yıkamama rağmen her gün ekipmanları silmeme rağmen beyaz olduğu için bu sorunla karşılaşıyorum başka bir sıkıntısı yok ( yazılımı kendi sitesinde yok çin kaynaklı siteden indirdim makro spray falan atayamıyorsunuz haberiniz olsun )

Geri