elrraeneeyup
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
- Bütçe
- 45000
Bu ekran kartı bu paraya alınır mı? Ayrıca test sonuçları nasıl herhangi bir sıkıntısı var mı?
Sisteminizin fotosunu atabilir misiniz?Bu ekran kartı bu paraya alınır mı? Ayrıca test sonuçları nasıl herhangi bir sıkıntısı var mı?
Bu fiyatab 5070 ti al daha iyi aynı güçteker fakat 5070 ti daha güncel dlss5 ona gelicek sonuçtaBu ekran kartı bu paraya alınır mı? Ayrıca test sonuçları nasıl herhangi bir sıkıntısı var mı?
Sistemi daha kurmadım önce ekran kartını alıp geri kalan parçaları ona göre belirleyeceğim.Sisteminizin fotosunu atabilir misiniz?
Belki tipini beğenmiştir ondan bunu istiyordur hocamBu fiyatab 5070 ti al daha iyi aynı güçteker fakat 5070 ti daha güncel dlss5 ona gelicek sonuçta
Bütçen ne reisSistemi daha kurmadım önce ekran kartını alıp geri kalan parçaları ona göre belirleyeceğim.
Ahşap temalı bir sistem mi istersiniz?Sistemi daha kurmadım önce ekran kartını alıp geri kalan parçaları ona göre belirleyeceğim.
Doğru hocam, beyaz sistem kurmayı düşünüyorum dikey ekran kartlı falan olacak şekilde. Bütçe ise ekran kartı 45 genel 110. 7800x3d+b850+4080S+32 gb 6000mhz cl30 ramli bir sistem düşünmüştüm. Sizce attığım ilanda herhangi bir sorun görünüyor mu peki?Belki tipini beğenmiştir ondan bunu istiyordur hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bütçen ne reis
4000 serisine de dlss5 neural rendering gelecek ama bence buradaki eksisi MFG desteği olmaması 4000 serisinde ama onu da modlar sayesinde gerçek anlamda 4000 serisinde kullanabiliyorsun.Bu fiyatab 5070 ti al daha iyi aynı güçteker fakat 5070 ti daha güncel dlss5 ona gelicek sonuçta
Bence alınabilir bir ürün marka ve modeli zaten efsane ötesi rog serisi ile kapışıyor soğutma anlamında 1 yıl daha garantisi var daha ne olsun.Bu ekran kartı bu paraya alınır mı? Ayrıca test sonuçları nasıl herhangi bir sıkıntısı var mı?
Daha günvel ama kral4000 serisine de dlss5 neural rendering gelecek ama bence buradaki eksisi MFG desteği olmaması 4000 serisinde ama onu da modlar sayesinde gerçek anlamda 4000 serisinde kullanabiliyorsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bence alınabilir bir ürün marka ve modeli zaten efsane ötesi rog serisi ile kapışıyor soğutma anlamında 1 yıl daha garantisi var daha ne olsun.
paraf kartın varsa 38 bine 9070xt var paraf kartın yoksada vatan pc de 9070xt 43 bin tl sıfır kart var iken 2.el 4080 süpere o para verilmezBu ekran kartı bu paraya alınır mı? Ayrıca test sonuçları nasıl herhangi bir sıkıntısı var mı?
38lik olanı göremedim nerede satılıyorparaf kartın varsa 38 bine 9070xt var paraf kartın yoksada vatan pc de 9070xt 43 bin tl sıfır kart var iken 2.el 4080 süpere o para verilmez
konusunu ben açtım parazartesiden belli var38lik olanı göremedim nerede satılıyor