Monitör Takası Yapılır mı?

Bahoz2162

80+
Reaksiyon skoru
81
Selamlar dostlar,
Elimde LG Ultragear 2K 240hz 1ms 27 inç monitör var geçen sene 14kya almışlar 1yıl 2ay garantili kutu fatura kayıp garanti seri no dan bakılıyor sanırım
Bunu verip üstüne 4000Tl + Rampage 2K 200hz 1ms monitör alıcam Kutu faturası var
Sizce yapılır mı kullanıcı değil Al satçıyım.
Şimdiden teşekkür ederim

Bu takastan sonra rampage i ne kadara satarsın asıl soru o aynı fiyata satarsan 4000 kazancın olur ama satamazsın o yüzden takas bir tık kafa kafaya.

Selamlar dostlar,
Elimde LG Ultragear 2K 240hz 1ms 27 inç monitör var geçen sene 14kya almışlar 1yıl 2ay garantili kutu fatura kayıp garanti seri no dan bakılıyor sanırım
Bunu verip üstüne 4000Tl + Rampage 2K 200hz 1ms monitör alıcam Kutu faturası var
Şimdiden teşekkür ederim
bu topa girilmez ya

Selamlar dostlar,
Şimdiden teşekkür ederim
saçmalık olur hele ki al sat içinse

Yani ben o topa gitmezdim kaliteli mal var çünkü sende ki satarken de marka satmak var bir de diğer monitörü satmak var öyle düşün. LG çok kolay piyasadan çıkar. Çünkü LG . Kalite koktu. O bir LG.

saçmalık olur hele ki al sat içinse
İki monitöründe ederi nedirki hocam 5 aydır gitmiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani ben o topa gitmezdim kaliteli mal var çünkü sende ki satarken de marka satmak var bir de diğer monitörü satmak var öyle düşün. LG çok kolay piyasadan çıkar. Çünkü LG . Kalite koktu. O bir LG.
Valla hocam 5 aydır satamıyorum

bu topa girilmez ya
Bilemedim hocam

Selamlar dostlar,
Şimdiden teşekkür ederim
mantıklı kanka yap bencede sıcak para geçmiş olur eline degerlendirirsin

Rampagei aldığın takas fiyatına satamazsin. Mantıksız olur.

rampage monitör işinde nasıl hiç bilmiyorum ama bence lg varken bahsi geçecek bir marka değil. vazgeç bu sevdadan.

Rampagei aldığın takas fiyatına satamazsin. Mantıksız olur.
En kötü 4e belki 5e gitmez mi hocam 2k sonuçta

rampage monitör işinde nasıl hiç bilmiyorum ama bence lg varken bahsi geçecek bir marka değil. vazgeç bu sevdadan.
Vallahi aynen öyle ama al sat yapıyorum değerinin üstünde takas gelirse değerlendirmeye çalışıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,355
Üyeler
203,400
Son üye
tuncaydemirhanw
Geri