🔥İndirim Koş ! Viewsonic 520 Hz Monitör 19.999 TL !

bi alt konudaki 19k'ya 240hz oled çok daha mantıklı. espor tarafında bile daha mantıklı

1000hz olsa ne olur insan gözü sadece 60 Hz görebiliyor yeeeenim
Harbiden var böyle cahiller biri de 144hz üstü gereksiz demiş haberi yok kalıtsal olarak genler den geliyor bu iş kendisi göremiyor diye herkesi göremiyor sanıyor. 540 ile 720hz arasında ki farkı bile net hissediyorum bazen 360hz monitöre geçiyorum (biraz abartarak söylüyorum) kasıyor gibi geliyor.

Dün merdiven çıkarken düştüm dizim ağrıyor en fazla hızlı yürürüm.

• Üzgün
Reaksiyonlar: luse
144 yazan arkadaş şöyle kısmen haklı, 60'dan 144 160'a geçiş muazzam bir artış sağlarken 144'den 500e geçiş muazzam artış sağlamıyor, youtubeda videoları var, anca anca 0.25de fark ediliyor, oyunuda 0.25'de oynamayacağınıza göre anlamsız oluyor
sadece profesyonel oyuncuysa kariyeri gereği sorgulamadan alması lazım diyelim

Ben Valorant, CS, Overwatch, Apex, PUBG hepsinde top 500 oyuncusuyum 27 inç en iyi performans aldığım monitördür.

O yüzden görünce önerdim.

Rekabetçi fps oyunları yüksek seviyede oynamayanlar için 20k+ bütçeye çıkacak kişilere önerim oled'e yönelmeleridir.

Bos is. 1080p monitore niye 20k verelim ki? 520 hz desen o da gereksiz. Kac oyunda 520 fps alacağız ki mesela? Rtx 5090 sistem dizip oturup profesyonel arenada valorant mi oynayacaz

diğer viewsonic monitörlerde de indirim var şaşırtıcı bi şekilde. Özellikle 2k'da alınır mı acaba?

Geri