57 Bine U5 225f RX 9060 XT Değer mi? Mantıklı mı?

Ezenlik

80+
Reaksiyon skoru
12
Öncelikle selamün aleyküm arkadaşım için 50-60k TL arasına Oem paketler bakıyorken denk geldiğim sistem buydu https://www.itopya.com/thunder-9060...n-rx-9060-xt-16gb-16gb-ddr5-500gb-m2-s_h35365 ve şöyle değişiklikler yaparak sistemi biraz toparlamaya çalıştım NZXT H3 Flow +800 TL, 1 TB Kingston +4000 TL ve son olarak RAM GSKİLL Clare X5 -2800 sistemin en can alıcı kısmı intel bir işlemci ancak onun için bir problem olacağını pek sanmıyorum LoL dışı online oyun pek oynamaz ve ön belleğe ihtiyaç duymaz diye düşündüm sistem bu haliyle 57 bin bandında olmuş oluyor herhangi önerileriniz var mı daha çok bekletmeli miyiz belki eli ayağı düzgün kampanyalar gelir çünkü bu haliyle sistem 6 bin tllik tek tek toplamaya göre daha avantajlı gibi ve ekran kartı 3 fanlı pek işe yaramaz tabii zaten çok ısınan bir ekran kartı olduğunu düşünmüyorum yinede önerilerinizi bekliyorum

geçen aynı özelliklere sahip bir sistem cashback ile 49a düşmüştü o tarz bir fırsat kovalayabilirsiniz bu sistem pek worth gelmedi

geçen aynı özelliklere sahip bir sistem cashback ile 49a düşmüştü o tarz bir fırsat kovalayabilirsiniz bu sistem pek worth gelmedi
Uzun zamandır piyasa takibi yapmıyorum fiyatları görünce affaladım desem yeri olur o yüzden çok kararsızım ve piyasaya oldukça fransızım neyin ucuz neyin pahalı olduğunu idrak edemiyorum o denli önerilerde ilerlemeyi planlıyorum zamında zamı var zamlara daha fazla yakalanmadan çocuğa eli ayağı düzgün bir şey cekebilseydik tatlı olurdu valla

Sistemi aldınız mı hocam sizin şekilde bende almayı düşünüyorum ram seçeneğide gözüküyor fakat sepette olmuyormuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,420
Üyeler
203,428
Son üye
AyberkM
Geri