❌İndirim Bitti! Medion Signium 14 OLED Ekranli Laptop 27 Bin TL

Bu cihaz sürekli 25-29bin arasında bir aşağı bir uykarı oynuyor
Yani pek indirim göremedim
Kendi gördüğüm en düşük fiyat 24.5 falandı

Güzel cihaz, fakat şarj performansı çok iyi değil. Ekran'ından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Şarjı çok hızlı bitiyor, onun dışında F/P.

Bu cihaz sürekli 25-29bin arasında bir aşağı bir uykarı oynuyor
Yani pek indirim göremedim
Kendi gördüğüm en düşük fiyat 24.5 falandı
Evet konuda da yazdim hocam zeten buyuk bi indirim degil diye. Normalde iniyordu 24 25e ama artik dusmuyor pek o fiyatlara o yuzden konu acayim dedim gorunce. Memnun kaldigim bi cihaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzel cihaz, fakat şarj performansı çok iyi değil. Ekran'ından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Şarjı çok hızlı bitiyor, onun dışında F/P.
Eski asus laptopuma gore yine iyi gidiyor hocam. %100 parlaklikta kullanmiyorum benim gozlerimi biraz rahatsiz ediyor ama yine iyi uzun sure gidiyor ya

Geçen ay 25 falandı, biraz daha iyi fırsat beklerken zamlandı gitti.

daha 15 gün önce 25 e satılıyordu nasıl bir sıcak fırsat şimdi bu :D Allah akıl fikir versin. Şu konuları açarken ürünün son fiyatlarını açıp internetten kontrol edipte açın.

daha 15 gün önce 25 e satılıyordu nasıl bir sıcak fırsat şimdi bu :D Allah akıl fikir versin. Şu konuları açarken ürünün son fiyatlarını açıp internetten kontrol edipte açın.
Ediyorum zaten. Son zamanlarda hep 28-29 bandinda geziyor. Ben alirken 26ya aldim kac ay once.

Anakart yanma sorunlu bir Laptop.
Neden? Ben kullaniyorum ve alirken de hep ovuldu.

Ediyorum zaten. Son zamanlarda hep 28-29 bandinda geziyor. Ben alirken 26ya aldim kac ay once.

Neden? Ben kullaniyorum ve alirken de hep ovuldu.
Ben de alacaktım ama ürün hakkidna açılmış inceleme videolarının yorumlarında şikayetler mevcuttu.

Merak ediyorum bende gaming laptop var ama taşınabilir olsun bazı işlerimi görsün diye bunu almak sizce mantıklı mı
Yani maks hangi isler yapılabilir
Ekranı sebebiyle alasım var bir süredir

Son düzenleme:
Merak ediyorum bende gaming laptop var ama taşınabilir olsun bazı işlerimi görsün diye bunu almak sizce mantıklı mı
Yani maks hangi isler yapılabilir
Ekranı sebebiyle alasım var bir süredir
Hocam ben girip ets2 rocket league cs falan oynuyorum. Yeterli performans sunuyor.

Oyun icin almadim zaten googleda falan takilmak icin aldim ve gercekten premium hissi veriyor ekrani falan. Gunluk kullanimda performansi cok iyi zaten. Sarji mukemmel degil ama beni tatmin etti eski laptopum daha kotuydu
Arkadasin dedigi givi anakart yaniyor mu bilmiyorum ben sıfır sıkıntı kullaniyorum su an

Hocam ben girip ets2 rocket league cs falan oynuyorum. Yeterli performans sunuyor.

Oyun icin almadim zaten googleda falan takilmak icin aldim ve gercekten premium hissi veriyor ekrani falan. Gunluk kullanimda performansi cok iyi zaten. Sarji mukemmel degil ama beni tatmin etti eski laptopum daha kotuydu
Arkadasin dedigi givi anakart yaniyor mu bilmiyorum ben sıfır sıkıntı kullaniyorum su an
Ortalama kaç saat götürüyor hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,297
Üyeler
203,387
Son üye
Yang
Geri