🔥İndirim Edifier M90 13.999 TL (4 Taksit + Amazon Satıcı)

M60'ı Focusrite Scarlett 2i2 Gen4'e bağlamak için hangi kablodan almak gerekiyor acaba?
AI ablaya sorarsanız uzun uzun anlatıyor:)

Edifier M60 hoparlörünüzü Focusrite Scarlett 2i2 Gen4 ses kartınıza bağlamak için 2 adet 6.35 mm (1/4 inç) TS Jack -> 3.5 mm TRS (Aux) Stereo Splitter Kablo (yollayıcı/ayırıcı kablo) almanız gerekir. [1, 2]
Bu kablo piyasada genellikle "İki adet Büyük Çivili Jak - bir adet İnce Aux Kablosu" veya "Dual 6.3 mm TS to 3.5 mm TRS" olarak adlandırılır.

Bağlantı Detayları ve Nasıl Yapılır?
Ses kartınız ile hoparlörünüzün giriş-çıkış yapıları farklı olduğu için tek bir düz aux kablosu doğrudan işe yaramaz. Cihazların bağlantı noktaları şu şekildedir:
    • Focusrite Scarlett 2i2 Gen4 (Çıkış): Arkasında Left (Sol) ve Right (Sağ) olmak üzere iki adet bağımsız 6.35 mm (büyük) TRS/TS çıkışı bulunur.
    • Edifier M60 (Giriş): Arkasında analog ses alabilmesi için bir adet 3.5 mm (küçük) AUX stereo girişi yer alır. [1]
Bağlantı Adımları:
    • Kablonun ikili (çift) olan büyük jaklarını (6.35 mm TS) ses kartınızın arkasındaki Line Outputs (Left ve Right) bölümlerine takın.
    • Kablonun tekli olan ince ucunu (3.5 mm) ise Edifier M60 hoparlörünüzün arkasındaki AUX girişine bağlayın.
    • Edifier M60'ın üstündeki dokunmatik panelden veya uygulamasından giriş modunu AUX (Kırmızı LED) olarak seçtiğinizden emin olun. [1, 2]
Kabloyu internetten aratırken "Dual 6.35 mm to 3.5 mm stereo kablo" yazarak aratırsanız doğru ürünü kolayca bulabilirsiniz.

Bu ürün Amazon da takibimdeydi fakat bi tık pahalı geldigi icin bekletiyordum evin salonu ve evdeki pc ortak kullansın diye niyetlenmiştim fakat dediğim gibi acele etmek istemedim, velhasıl konu sahibine ve Trendyol da daha ucuza olduğunu belirten arkadaşa selam eder teşekkür ederim, bi takım kişiye özel puan bakiye vs ile ürün bana 8450 TL ye geldi ve alayım artık dedim 😀

önceden 5.1 ler vardı ya noldu onlara 2 hoparlöre bu kadar para mı veriliyor artık
Tamamen paşa gönül meselesi. Ayrıca eli yüzü düzgün 5.1 sistem fiyatları da yerinde durmadı bu 4-5 senede.

AI ablaya sorarsanız uzun uzun anlatıyor:)

Edifier M60 hoparlörünüzü Focusrite Scarlett 2i2 Gen4 ses kartınıza bağlamak için 2 adet 6.35 mm (1/4 inç) TS Jack -> 3.5 mm TRS (Aux) Stereo Splitter Kablo (yollayıcı/ayırıcı kablo) almanız gerekir. [1, 2]
Bu kablo piyasada genellikle "İki adet Büyük Çivili Jak - bir adet İnce Aux Kablosu" veya "Dual 6.3 mm TS to 3.5 mm TRS" olarak adlandırılır.

Bağlantı Detayları ve Nasıl Yapılır?
Ses kartınız ile hoparlörünüzün giriş-çıkış yapıları farklı olduğu için tek bir düz aux kablosu doğrudan işe yaramaz. Cihazların bağlantı noktaları şu şekildedir:
    • Focusrite Scarlett 2i2 Gen4 (Çıkış): Arkasında Left (Sol) ve Right (Sağ) olmak üzere iki adet bağımsız 6.35 mm (büyük) TRS/TS çıkışı bulunur.
    • Edifier M60 (Giriş): Arkasında analog ses alabilmesi için bir adet 3.5 mm (küçük) AUX stereo girişi yer alır. [1]
Bağlantı Adımları:
    • Kablonun ikili (çift) olan büyük jaklarını (6.35 mm TS) ses kartınızın arkasındaki Line Outputs (Left ve Right) bölümlerine takın.
    • Kablonun tekli olan ince ucunu (3.5 mm) ise Edifier M60 hoparlörünüzün arkasındaki AUX girişine bağlayın.
    • Edifier M60'ın üstündeki dokunmatik panelden veya uygulamasından giriş modunu AUX (Kırmızı LED) olarak seçtiğinizden emin olun. [1, 2]
Kabloyu internetten aratırken "Dual 6.35 mm to 3.5 mm stereo kablo" yazarak aratırsanız doğru ürünü kolayca bulabilirsiniz.
Teşekkür ederim.
Ben sordum tabii, benzer cevabı verdi.

Forumda alıp kullanan, memnun kalan vardır belki diye buradan sormak istedim.
Belki link paylaşılır, bundan alın denir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,815
Üyeler
203,584
Son üye
ENEDF
Geri