Hocam konuyu hortlatıyorum ama burdaki torrent istemcisi ile indirmek güvenli mi acaba ?Şu konunun içinden indirip nasıl kurulacağını detaylı okuyabilirsin:
![]()
Zelda: Breath of the Wild
forum.donanimhaber.com
değil hocam ayrıca konudan link kalkmış nereden buldun torrent iHocam konuyu hortlatıyorum ama burdaki torrent istemcisi ile indirmek güvenli mi acaba ?
konunun eski halini atmışlar son sayfadadeğil hocam ayrıca konudan link kalkmış nereden buldun torrent i
İndirmeyelim mi şimdi ?değil hocam ayrıca konudan link kalkmış nereden buldun torrent i
hocam mümkünse sanal biligsayar oluştur indir.konunun eski halini atmışlar son sayfada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İndirmeyelim mi şimdi ?
valla hiç bilgim yok ya onun hakkındahocam mümkünse sanal biligsayar oluştur indir.
şu forumdaki google drive olanlar indirilir mi bunları nasıl kontrol ederim ?hocam mümkünse sanal biligsayar oluştur indir.
valla hocam virüs programın aktifse bi denevalla hiç bilgim yok ya onun hakkında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
The Legend of Zelda: Breath of the Wild PC [Cemu&WiiU Helper] [ANA KONU] | DonanımHaber Forum
The Legend of Zelda: Breath of the Wild artık PC'de! PC'ye özel geliştirilmiş grafiklerle, keşfedilmeyi bekleyen uçsuz bucaksız bir açık dünya, sürükleyici bir hikaye ve yenilikçi savaş sistemiyle bu nefes kesici macerayı yaşayın.forum.donanimhaber.com
şu forumdaki google drive olanlar indirilir mi bunları nasıl kontrol ederim ?
Güvenli, yüzlerce binlerce insan kurdu oynadı o şekilde. Tam teşekküllü bir rehberdi fakat hukuki ve telifsel sıkıntılar yaşanmaması için sonradan kaldırılmak durumunda kalındı. Başlığı dikkatli inceleyenler hala bir imajını bulabilir.Hocam konuyu hortlatıyorum ama burdaki torrent istemcisi ile indirmek güvenli mi acaba ?
İndiriyorum madem hocam Nasıl yapıyoruz bu url ile indirmeyiGüvenli, yüzlerce binlerce insan kurdu oynadı o şekilde. Tam teşekküllü bir rehberdi fakat hukuki ve telifsel sıkıntılar yaşanmaması için sonradan kaldırılmak durumunda kalındı. Başlığı dikkatli inceleyenler hala bir imajını bulabilir.![]()