Karapapak58
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
CRITICAL_PROCESS_DIEDhata kodu neye tekabul? chatgpt sıze soyledıyse bana yazar mısın?
Virüs mü yedin naptın **Bilgisayar hakkında:
Ekran kartı: MSI Geforce RTX 5070 12GB Shadow 2X OC
İşlemci: Ryzen 7 7800X3D
Anakart: MSI PRO B850M-E EVO 8200MHz
Kasa: Cooler Master TD500 V2 kasa siyah
CPU soğutucu: Thermalrigth Assassin X 120 120mm
RAM: XPG lancer Blade RGB (2x16)
SSD: Lexar NM790 1TB NVMe
Monitör: MSI MAG 275 CQF E18 27 inç 180Hz 0.5ms WQHD
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
CRITICAL_PROCESS_DIED
Bu, Windows’un hayati bir sistem sürecinin (genellikle csrss.exe, smss.exe, winlogon.exe veya benzeri) çöktüğü anlamına gelir.
Genellikle sebepleri:
Bozuk sistem dosyaları
Hatalı sürücü
Bozuk kayıt defteri
Donanım sorunu
Bunları söyledi
hocam eger pcyı yenı kurduysan dırekt format at yuzde 90 garantı cozum ha ugrasamam dıyorsan cmdden bır ayar ıle yaptırtıyordu temızlettırmeyı su komutu deneyın olmazsa tekrar sorun yada dırekt format atın. ( sfc /scannow )Bilgisayar hakkında:
CRITICAL_PROCESS_DIED
Bu, Windows’un hayati bir sistem sürecinin (genellikle csrss.exe, smss.exe, winlogon.exe veya benzeri) çöktüğü anlamına gelir.
Genellikle sebepleri:
Bozuk sistem dosyaları
Hatalı sürücü
Bozuk kayıt defteri
Donanım sorunu
Bunları söyledi
Hocam garip gelebilir belki ama ilk önce PIN sorunu başladı klavye yazmıyordu sonra CMD o şu bu derken PC nin anasını ağlattıkVirüs mü yedin naptın **
Pesimistep dediği gibi format at direkt uğraşma hiç bilgisayar üzüldüm **Hocam garip gelebilir belki ama ilk önce PIN sorunu başladı klavye yazmıyordu sonra CMD o şu bu derken PC nin anasını ağlattık
bencede hocam eger bılgın yoksa sana yardımcı olabılırım nasıl yapıldıgına daır.Hocam garip gelebilir belki ama ilk önce PIN sorunu başladı klavye yazmıyordu sonra CMD o şu bu derken PC nin anasını ağlattık
Bilgisayarı alalı 1 ay oldu hocam eve geldim açtım Klavye PIN kodunu yazmıyordu lakin 3 yanlıştan sonra doğrulama kodunu yazın dediğinde klavye yazıyordu inşallah doğru anlatabilmişimdirPesimistep dediği gibi format at direkt uğraşma hiç bilgisayar üzüldüm **
Eldeki USB ile format atacağım başka çözümü yok bunun.bencede hocam eger bılgın yoksa sana yardımcı olabılırım nasıl yapıldıgına daır.
en dogrusu.Eldeki USB ile format atacağım başka çözümü yok bunun.
En son bu hatayı aldığımda ssd ölü çıkmıştı. Son ihtimal olarak aklında kalsın 0 değilse ssd.Bilgisayar hakkında:
CRITICAL_PROCESS_DIED
Genellikle sebepleri:
Bozuk sistem dosyaları
Hatalı sürücü
Bozuk kayıt defteri
Donanım sorunu
Bunları söyledi