Çözüldü✓ Mojhon Storm En Ucuz Ne Kadar

Ürün gamepower üretimi değil fason ürün ondan bu takıntınızı değiştirebilir belki ürünün üreticisi aolion diye bir firma zamanında atk battle axe pro adı altında wraith'te satıldı uzun süre 3000 TL fiyat bandında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yeni zam geldi ama daha zamlanmayacağının bir güvencesi yok 😅
Hocam sizi de yordum ama bişey daha sormak isterim asura ve storm arasindaki temel farklari soylermisiniz çünkü fiyat baya oynuyo 2500e 3800 olmuşken tam olsunda istiyorum ama çok fark yoksa asurayimi alsam ama fark baya belirginse 3800 de cikamiyacagim fiyat değil sorun değil

Yılbaşına kadar indirim gelmez gibi beklemek istemiyorum o yüzden şimdi alıp geçeceğim dahada zamlanmadan
Hayırlı olsun baya güzel duruyor iyi günlerde kullanin

Hocam sizi de yordum ama bişey daha sormak isterim asura ve storm arasindaki temel farklari soylermisiniz çünkü fiyat baya oynuyo 2500e 3800 olmuşken tam olsunda istiyorum ama çok fark yoksa asurayimi alsam ama fark baya belirginse 3800 de cikamiyacagim fiyat değil sorun değil

Hayırlı olsun baya güzel duruyor iyi günlerde kullanin
Mojhon Storm'un artıları:
-Malzeme kalitesi genel anlamda daha iyi butonlar ve dpad olsun
-2000 Hz polling rate
-Mekanik tetikler
-Bütün tuşları mekanik
-1000 Hz jiroskop ile hareket kontrolü
-Nintendo Switch 2 desteği
-Mobil ve PC kendine ait yazılım desteği

Asura'nın tek avantajı fiyat, fiyatına göre kutu içeriği ve özellikleri iyi yoksa geri kalan ve daha fazla şey Mojhon Storm'da var

Mojhon Storm'un artıları:
-Malzeme kalitesi genel anlamda daha iyi butonlar ve dpad olsun
-2000 Hz polling rate
-Mekanik tetikler
-Bütün tuşları mekanik
-1000 Hz jiroskop ile hareket kontrolü
-Nintendo Switch 2 desteği
-Mobil ve PC kendine ait yazılım desteği

Asura'nın tek avantajı fiyat, fiyatına göre kutu içeriği ve özellikleri iyi yoksa geri kalan ve daha fazla şey Mojhon Storm'da var
Eyw hocam
MOJHON STORM .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,607
Üyeler
203,526
Son üye
ItWasSnow
Geri