mrbayaliii
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Katılıyorum daha geçen ay 30k ikinci elde bak sıfır olarak da söylemiyorum ikinci elde 30k bandında satılan ürünler şimdi 40k.İkisi de değil.29 30k ya ilanlar vardı en son.Sırf 1 2 ay için fazladan 8k mı verilir
Sahib inden 27k ya kadar inmişti şimdi baktım ne olmuş laKatılıyorum daha geçen ay 30k ikinci elde bak sıfır olarak da söylemiyorum ikinci elde 30k bandında satılan ürünler şimdi 40k.
Fiyatlar artiyor normal.Sahib inden 27k ya kadar inmişti şimdi baktım ne olmuş la
Büyük ihtimalle 1 ay beklense nakit ihtiyacı olan birisine denk gelip 30a kapattırlır
Normal değil.Klasik yine 9070xt ler 2 aya fiyatları yükselince 2.elde de arz talep oluştu.Bu ekran kartı 27k ya kadar bulunabiliyorken 2 3 ayda 7k zam mı geldi?Fiyatlar artiyor normal.
rtx 5070 28 bn tl den 51 bn tl ye yükseldi.5060ti 40 bn tl siz bi payasaya bakın sonra tekrar konuşuruz. ayrıca bu fiyatlarda bedava yıl sonunda asıl fırtına o zaman 8 gb kartlara 35 bn tl dönemi geliyor.Katılıyorum daha geçen ay 30k ikinci elde bak sıfır olarak da söylemiyorum ikinci elde 30k bandında satılan ürünler şimdi 40k.
ne alacaksanız 3e 5e bakmayın alın geçin. yakın da ram fiyatları gibi ekran kartı da patlayacak çünkü gidişat öyle gözüküyor.Hocam amd yeni zam kapıda ne yapmak lazım piyasada malum
Patlaması sorun değil ikinci el fiyatlarının fuhuş rakamlar bana göre ederleri bu olmaması lazım kendi kafasına göre piyasaya yön vermeye çalışıyor millet.rtx 5070 28 bn tl den 51 bn tl ye yükseldi.5060ti 40 bn tl siz bi payasaya bakın sonra tekrar konuşuruz. ayrıca bu fiyatlarda bedava yıl sonunda asıl fırtına o zaman 8 gb kartlara 35 bn tl dönemi geliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ne alacaksanız 3e 5e bakmayın alın geçin. yakın da ram fiyatları gibi ekran kartı da patlayacak çünkü gidişat öyle gözüküyor.
Herkes birbirine bakıyor "la bu modele bu fiyati yazdiysa bende şunu yazayim" diyorNormal değil.Klasik yine 9070xt ler 2 aya fiyatları yükselince 2.elde de arz talep oluştu.Bu ekran kartı 27k ya kadar bulunabiliyorken 2 3 ayda 7k zam mı geldi?
windforce 5070i 27.5 a sattım 2 ay olmadıİkisi de değil.29 30k ya ilanlar vardı en son.Sırf 1 2 ay için fazladan 8k mı verilir
Yani aslında olmasi gereken fiyatlar owindforce 5070i 27.5 a sattım 2 ay olmadı![]()