Radeon RX 9070 XT Fiyat Karşılaştırması

Reaksiyon skoru
6
Merhaba pazarlıkla bu ürünü mü alsam bu ürün sıfır yoksa 7 bin cıvarı fiyat farkı ile internetten mi alsam bilemedim

Ekler

• IMG_1487.webp
    IMG_1487.webp
    135.1 KB · Hit: 79
Sifiri hepsi burada satici vatan 44 bin. Taksitle almayi dusunuyorsaniz düşünebilirsiniz world hepsi burada kartına 9 taksit mevcut

İkisi de değil.29 30k ya ilanlar vardı en son.Sırf 1 2 ay için fazladan 8k mı verilir

İkisi de değil.29 30k ya ilanlar vardı en son.Sırf 1 2 ay için fazladan 8k mı verilir
Katılıyorum daha geçen ay 30k ikinci elde bak sıfır olarak da söylemiyorum ikinci elde 30k bandında satılan ürünler şimdi 40k.

Katılıyorum daha geçen ay 30k ikinci elde bak sıfır olarak da söylemiyorum ikinci elde 30k bandında satılan ürünler şimdi 40k.
Sahib inden 27k ya kadar inmişti şimdi baktım ne olmuş la :D

Büyük ihtimalle 1 ay beklense nakit ihtiyacı olan birisine denk gelip 30a kapattırlır

Ekler

• 1789721439983.webp
    1789721439983.webp
    53.6 KB · Hit: 36
Sahib inden 27k ya kadar inmişti şimdi baktım ne olmuş la :D

Büyük ihtimalle 1 ay beklense nakit ihtiyacı olan birisine denk gelip 30a kapattırlır
Fiyatlar artiyor normal.

Hocam amd yeni zam kapıda ne yapmak lazım piyasada malum

rtx 5070 28 bn tl den 51 bn tl ye yükseldi.5060ti 40 bn tl siz bi payasaya bakın sonra tekrar konuşuruz. ayrıca bu fiyatlarda bedava yıl sonunda asıl fırtına o zaman 8 gb kartlara 35 bn tl dönemi geliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam amd yeni zam kapıda ne yapmak lazım piyasada malum
ne alacaksanız 3e 5e bakmayın alın geçin. yakın da ram fiyatları gibi ekran kartı da patlayacak çünkü gidişat öyle gözüküyor.

rtx 5070 28 bn tl den 51 bn tl ye yükseldi.5060ti 40 bn tl siz bi payasaya bakın sonra tekrar konuşuruz. ayrıca bu fiyatlarda bedava yıl sonunda asıl fırtına o zaman 8 gb kartlara 35 bn tl dönemi geliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ne alacaksanız 3e 5e bakmayın alın geçin. yakın da ram fiyatları gibi ekran kartı da patlayacak çünkü gidişat öyle gözüküyor.
Patlaması sorun değil ikinci el fiyatlarının fuhuş rakamlar bana göre ederleri bu olmaması lazım kendi kafasına göre piyasaya yön vermeye çalışıyor millet.

Normal değil.Klasik yine 9070xt ler 2 aya fiyatları yükselince 2.elde de arz talep oluştu.Bu ekran kartı 27k ya kadar bulunabiliyorken 2 3 ayda 7k zam mı geldi?
Herkes birbirine bakıyor "la bu modele bu fiyati yazdiysa bende şunu yazayim" diyor

Geri