8 Bin TL Bütçeyle 1 Tb SSD Önerileri

Reaksiyon skoru
0
bütçem en fazla 8 bin oyun için 1 tb ssd almak istiyorum benim bulduğum ssd bu sizinde öneriniz varmı
IMG_5888.webp

bunun bır ust modelının 1 tb modelını (m480 pro) ıkıncı el 4000 TL'ye aldım hemen hemen 2 ay önce gayet temızdı. sıfır almak yerıne az kullanılmıs %95 ustu saglıgı olan ssdlere bak sıfırına 8000 vermek gereksız.

Üç hafta önce 8.800'e almıştım amazondan ben de. Gayet memnunum. Crystal disk mark'ta okuma verdiği değerde yazma ise verilen değerlerin de üstündeydi. Tabii bu sentetik test ama normal kullanımda yani işte oyun yükleme süresi, dosya kopyalama, oyun içi yükleme süreleri vs memnunum ve bir sıkıntı yaşamadım

1789724887575.webp

bıde 200 300 TL'ye yalandna bı sogutucu alsan yeterlı.

sızın almayıo dusundugunuz ve benım soyledııgm msı modellerınde dram modulu bulunmakta bence hem daha bılınır bır marka alın hedme saglam olsun..

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-09-18 130217.webp
    Ekran görüntüsü 2026-09-18 130217.webp
    52.2 KB · Hit: 14
sızın almayıo dusundugunuz ve benım soyledııgm msı modellerınde dram modulu bulunmakta bence hem daha bılınır bır marka alın hedme saglam olsun..
seçenek çok kısıtlı olduğu için bu ikisi arasında bi seçim yapmalıyım o yüzden çok kararsız kaldım

seçenek çok kısıtlı olduğu için bu ikisi arasında bi seçim yapmalıyım o yüzden çok kararsız kaldım
hocam ıkıncı el bakman dha amantıklı olur kıngston kc3000 vs. tavsıyem pu kadar paran varken dramsız model alma parana yazık senın attıgın modelde ıyı ama ben ıkıncı el onun bır ust modelını 4000 TL'ye aldım ayrıoyeten garantılı.

hocam ıkıncı el bakman dha amantıklı olur kıngston kc3000 vs. tavsıyem pu kadar paran varken dramsız model alma parana yazık senın attıgın modelde ıyı ama ben ıkıncı el onun bır ust modelını 4000 TL'ye aldım ayrıoyeten garantılı.
hocam araştırdım fazla ama bulamadım ya bide taksitle alıcam o yüzden sahibinden falanda olur da bütçemi aşıyor

Dostum sarı sitede 0 çıkma oem ssdler var 4k ya 1tb Samsung 990 Evo aldım ben tüm testlerini yaptım sıfır kıvamındaydı 3gb falan beri yazılmış o kadar okuma yazma hızıda 5000/7000 pcı e 4.0. Sende onlara bakabilirsin ben piyasadan çok daha uyguna aldım.

Dostum sarı sitede 0 çıkma oem ssdler var 4k ya 1tb Samsung 990 Evo aldım ben tüm testlerini yaptım sıfır kıvamındaydı 3gb falan beri yazılmış o kadar okuma yazma hızıda 5000/7000 pcı e 4.0. Sende onlara bakabilirsin ben piyasadan çok daha uyguna aldım.
araştırıyorum fakat fiyatlar çok uçuk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,521
Üyeler
203,491
Son üye
LyNs
Geri