masteryi22
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
bütçem en fazla 8 bin oyun için 1 tb ssd almak istiyorum benim bulduğum ssd bu sizinde öneriniz varmı
add link s93 hakkında ne düşünürsünüz ikisi arasında kararsız kaldımbıde 200 300 TL'ye yalandna bı sogutucu alsan yeterlı.
seçenek çok kısıtlı olduğu için bu ikisi arasında bi seçim yapmalıyım o yüzden çok kararsız kaldımsızın almayıo dusundugunuz ve benım soyledııgm msı modellerınde dram modulu bulunmakta bence hem daha bılınır bır marka alın hedme saglam olsun..
hocam ıkıncı el bakman dha amantıklı olur kıngston kc3000 vs. tavsıyem pu kadar paran varken dramsız model alma parana yazık senın attıgın modelde ıyı ama ben ıkıncı el onun bır ust modelını 4000 TL'ye aldım ayrıoyeten garantılı.seçenek çok kısıtlı olduğu için bu ikisi arasında bi seçim yapmalıyım o yüzden çok kararsız kaldım
hocam araştırdım fazla ama bulamadım ya bide taksitle alıcam o yüzden sahibinden falanda olur da bütçemi aşıyorhocam ıkıncı el bakman dha amantıklı olur kıngston kc3000 vs. tavsıyem pu kadar paran varken dramsız model alma parana yazık senın attıgın modelde ıyı ama ben ıkıncı el onun bır ust modelını 4000 TL'ye aldım ayrıoyeten garantılı.
araştırıyorum fakat fiyatlar çok uçukDostum sarı sitede 0 çıkma oem ssdler var 4k ya 1tb Samsung 990 Evo aldım ben tüm testlerini yaptım sıfır kıvamındaydı 3gb falan beri yazılmış o kadar okuma yazma hızıda 5000/7000 pcı e 4.0. Sende onlara bakabilirsin ben piyasadan çok daha uyguna aldım.
Sahıbındende param güvende ıle taksıt oluyor.hocam araştırdım fazla ama bulamadım ya bide taksitle alıcam o yüzden sahibinden falanda olur da bütçemi aşıyor
evet ama ilan bulamıyorum doğru düzgün öneri yapabilceğiniz var mıSahıbındende param güvende ıle taksıt oluyor.