🔥İndirim Asus Rog Harpe Ace Aım Lab Edition Kablosuz Mouse 3.499 TL 784 TL Geri Ödemeli

Şu var birazcık daha büyük, fiyat yakın. Benim de elim büyük rahat edemiyorum çoğu farede. Logitech g520x de var büyük olarak ama kablosuz olanı hem pahalı hem de daha ağır. Kablolu kullanılabilir büyük el konforu için. Tabii kullanım amacı ne bilmiyorum, benim genelde rekabetçi oyunlarla işim olmadığı için büyük + hafif olmasına bakıyorum.
Knk wraithden hayatta bişi almam hiç iyi seyler yaşatmadilar https://www.itopya.com/asus-rog-keris-ii-ace-wireless-kablosuz-beyaz-gaming-mouse_u25976 şu alınır mı? sence

bende razer hyperx basilisk x hyperspeed var sizce bu mouse e geçmeli miyim

asusun mouselarında bazı kronik problemler olabiliyor araştırıp öyle alın asus rog aimpoint 3 wireless almistik scroll tuşu kafasına göre bozulup duruyodu

Harpe ace mini var bende. On numara mouse eleştirenler wraith fanboyudur diye düşünüyorum. clickinde en ufak bir basmama olduğunda yollarsın servise çözerler getirirler ama diğerleri gibi sattıktan sonra beni bir daha arama diyen markalardan değildir asus. dediğim gibi mini versiyonunu çok severek kullanyorum.

Harpe ace mini var bende. On numara mouse eleştirenler wraith fanboyudur diye düşünüyorum. clickinde en ufak bir basmama olduğunda yollarsın servise çözerler getirirler ama diğerleri gibi sattıktan sonra beni bir daha arama diyen markalardan değildir asus. dediğim gibi mini versiyonunu çok severek kullanyorum.
Herşeye özellik olarak bakmamak lazım wraith fp ürünü kasa kalitesi pcbsi ortalama klasik. Rog kadar kaliteye çıkabilen bir seri yok şuan için.

Herşeye özellik olarak bakmamak lazım wraith fp ürünü kasa kalitesi pcbsi ortalama klasik. Rog kadar kaliteye çıkabilen bir seri yok şuan için.
Haklısınız hocam fakat ne olursa olsun satıştan sonra bir garanti vaad etmeyen firma her zaman eksidedir.

Geri